Ormar och kvicka dueller återvänder!

Uppföljaren till den populära svärdleken annonserades sent förra året, men sen dess har det varit rätt tyst kring spelet. Nidhogg 2 har sin release inställd på "sommaren 2017" och så sent som igår släppte utvecklarna cirka 18 minuter nytt gameplay.

Som vi tidigare rapporterat satsar uppföljaren på en helt ny visuell stil - ett något kontroversiellt beslut då många verkade gilla den ursprungliga pixel-grafiken. Själva miljöerna verkar dock ha fått sig ett lyft i form av fler detaljer och 10 nya platser att duellera varandra på.

Ett specifikt datum för "sommaren" har vi inte fått ännu, men eftersom juni månad börjar närma sig sitt slut borde fäktningsuppföljaren kunna dyka upp när som helst nu.

@kebbe: låter det så nu att grafiken är inte allt! Det ända jag har läst hela tiden är detta jävla skit 4k grafiken och spelerna suger. 19/06 Tycker grafiken är helt OK för ett indie-spel utan större budget. Föredrar nog trots allt denna grafiken före ettans även om man skulle kunna hävda att ettans var mer "stilistiskt ren" eller nåt sånt. 19/06 Ruskigt fult spel, får jag lov att hålla med om. Det första var mer tilltalande, rent estetiskt. 18/06 Väldigt snygg grafik i min mening men tyvärr är karaktärerna riktigt fula och ger mig en känsla utav äckel när jag ser dom. 17/06 Tycker stämningen var råare. Dödandet känns mer brutalt då det faktiskt ser ut som människor som lider när de spetsas. Samt tillhörande färgsskvätt som påminner om blod. Blir liksom inte lika övertygande med skelande muppar som vid kontakt exploderar i... 17/06 Älskar det första Nidhogg. Håller helt med andra om att gubbarna ser fruktansvärda ut. Jag klarar mig bra på första spelet. Men gillar att det är lite mer "Gibbande" nu. Designen känns helt ok. Hade hoppats på något lite annat. 17/06 Grafik är inte allt, det är dock tillräckligt viktigt för att få mig att helt hoppa över ett spel så fult som detta. 17/06 Vet inte om jag kände att den var så "rå och brutal". https://static.blog.playstation.com/wp-content/uploads/2014/10/nidhogg.jpg Jag skulle kalla den mer typ... flimrig. 17/06 Jag håller med, riktigt fula dagisgubbar.. Jag gillar den råa, brutala stilen de hade i originalet. Gameplayet ser OK ut dock. 17/06 Jag suktade inte tvunget efter den gamla grafiken, men var de tvungna att göra gubbarna så förfärligt fula?.. Allt ser ganska rörigt ut. 17/06
Skicka en rättelse