Oblyg jobbannons.

PS4-exklusiviteten Horizon Zero Dawn har gjort stor succé hos såväl köpare som kritiker, och det har förstås inte Microsot missat. I våras sökte headhunter-företaget G3D efter en "Leaad enviromental artist" åt Microsoft, för att arbeta med en "AAA Nextgen title" som liknar Horizon Zero Dawn.

Jobbannonsen låg på Linkedin, skriver MS Power User. Men det lär dröja innan vi får reda på vad för sorts spel det gäller – annonsen låg uppe för två månader sedan, så om arbetet påbörjats nyligen lär det dröja ett par år innan projektet är redo för release.

Säkert för att locka över utvecklare Som i age of empires ungefär "Wolololoo, wollolo wolololoo!" 20/06 På vilken nivå menar du? Spelmekanik? Handling? Perspektiv? För om du hela tiden vill spela något "helt" nyskapand förstår jag om du har svårt att hitta något att spela men annars förstår jag inte vad du menar. Själv tycker jag att det hela tiden släpps... 20/06 Har ett PS4, man kanske borde köpa det? 20/06 Hoppas kanske på alien varelser än snarare robotar. 20/06 Lite lustigt med ett spel där man minns huvudkaraktärens namn bättre än vad spelet faktiskt heter. 19/06 @Fr0gg0.: Vad är det som är pinsamt med att ta fram ett spel med grym story, gameplay och grafik till en konsol som behöver just ett sådant stort och öppet äventyr. HZD är knappast först ut på marknaden, men de lyckade göra ett riktigt jävla bra spel.... 19/06 Pinsamt, försök hitta på något nytt (som nästan ingen gör idag). Själv börjar jag bli riktigt ointresserad av spel, kommer aldrig något nytt och jag är så ledsen över det. Kan det snälla komma något bra spel. 19/06 Det har varit ett av de få spel som har intresserat mig som är exklusiva på PlayStation så om det kommer ett liknande spel på Xboxen så blir jag glad iaf. =) 19/06 Satt och glodde på en HZD stream igår. Skulle köpa det bara det kom ut till pc. Hoppas M$ lyckas bättre än Sony på den punkten. Ser dock starkt fram emot Hellblade. 19/06 Skulle snarare säga smart marknadsföring. I dagens läge grävs allt sådant här fram, och nu pratas det om att MS utvecklar ett HZD-liknande spel, utan att MS har sagt ett ljud om det. ;) 19/06
Skicka en rättelse