Premiär redan i dag?

Ryktena om en fristående version av Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered har fått ny näring. För ett par veckor sedan påstods att spelet, som tidigare bara ingått i vissa versioner av vinterns Call of Duty: Infinite Warfare, skulle landa i butik i dag, den 20 juni.

Ryktet är ännu inte bekräftat (eller avfärdat), men nu kommer fler tecken på att något kan vara på gång. Charlie Intel har fått ett tips med foton från vad som påstås vara Modern Warfare Remastered på skiva till PS4. Tipsaren säger sig ha sett uppgifter om release den 27 juni, alltså nästa tisdag. Samtidigt säger andra uppgifter att det faktiskt ska släppas i dag. Priset påstås ligga på 40 dollar.

Om uppgiften stämmer kan vi sannolikt vänta oss en Xbox One-version och möjligen en pc-version sisådär en månad senare, detta eftersom Sony fixat en sån där tidsexklusivitetsgrej för CoD.

Bilder: charlieintel.com

@mh76: Jag håller med, det va gratis förut då COD4 va nytt (2007/2008) 06/07 @rewoX: Okej tack för informationen. Tycker de kunde ha släppt det dlc gratis. 24/06 @mh76: När dom släppte CodIW med remastered så var det remastered: campaign + 10 maps multiplayer, sen efter några veckor så släppte de dom sista mapsen gratis, som saknades från originalet. Och nu någon månad efter release så kan man köpa DLC paketet... 24/06 @autograph: Ja även för pc. Tycker att dessa banor kunde ingå i spelet. Med tanke på hur gammalt det är. Det är banor som tillkom senare när cod4 var på tapeten 2008. 23/06 Ok. Jaså, jag visste inte att det finns fler banor att köpa. Även för pc? Ja. :) Den info jag skrev var för pc-versionen. Vet inte om samma gäller för Ps, men jag tror det. 22/06 Tack. Såg på Ps Store att det finns fler banor att köpa till. Trodde att samtliga ingick i spelet. Tycker det är en aningens girigt för ett så gammalt spel. Men 4:an är utan tvekan det bästa CoD-spelet någonsin. 22/06 På framsidan av COD: IW, (Legacy Edition), så står det: Call of Duty: Modern Warfare - Remastered. Campaign + 10 MP Maps. 21/06 Trevligt :). En dum fråga för många kanske. Men om man köper CoD: IW på skiva, ingår då hela remastered av 4:an på skivan, eller måste man även köpa till banor som kom till originalet? För att få en komplett upplevelse. 20/06 Har inte detta funnits sedan november förra året? :/ 20/06 Det tråkiga är att på pc är det inget mod stöd, inga "riktiga" servrar, 200 spelare online nu etc etc. Kunnde bli så bra men de falerar så hårt när de skiter i PC totalt 20/06
Skicka en rättelse