Folket har sagt sitt.

Anthem var det mest lovande spelet på E3-mässan förra veckan. Det menar de av er FZ-läsare som deltog i vår folkomröstning, där vi bad er lägga er röst på de mest lovande spelen på E3 2017.

E3:s mest lovande spel.

Biowares nya actionrollspel vann en ganska klar seger; det fick 339 röster (10 procent av alla röster). Glädjande att ett helt nytt varumärke gillas mest! Näst populärast var Wolfenstein II: The New Colossus (257 röster, 8 procent) och trea kom Beyond Good & Evil 2 (223 röster, 7 procent).

Hela listan:

Sammanräkningen gjordes efter 3 303 röster. Ni kunde rösta på en eller flera kandidater, så det är sannolikt inte 3 303 deltagare i omröstningen.

Tycker personligen Anthem såg väldigt mycket ut som ME:Andromeda. Behöver se mer gameplay innan jag vet hur jag känner. God of War är jag mest hypad för. 21/06 @Alleez: Den som lever får se. Ska bli kul att se om de lärt sig nånting av vad som fick fel med Destiny 1 20/06 Anthem verkar vara ok men jag personligen orkar inte med att köra multiplayer. Visst går det att lira igenom kampanjen själv. Fick intrycket att spelare kunde droppa in i den på ett öppet vis. 20/06 Personligen hoppas jag det blir bra, vill ju inte hypa migsjälv (hehe)... grund-idén och temat av vad anthem ger ser riktigt maffigt ut. så ja man får ju bara ta o hoppas! 20/06 röstade själv anthem ser sjukt lovande ut, dock ogillar jag fejkade showcasings i hanterad miljö att försöka få spel se ut som dom inte kommer göra, Ett annat exempel är days gone. det körs tom på PC när dom ska visa det för konsolerna hade ALDRIG klara... 20/06 bara jag som tyckte det var skrattretande hur alla hovrade runt med sina suits fast raketerna "blåste bakåt" ? det borde gått många gånger fortare , men det kanske förklaras med gravitation eller något ... tyckte i vilket fall att det pajade känslan i... 20/06 Anthem? Vad var det som var så fantastiskt med det? I mitt tycke såg det precis ut som vilken annan modern multiplayer pangare med rpg inslag som helst. Har enormt låga förväntningar på Bioware nuförtiden, sen kan folk skylla på att det inte var det "ri... 20/06 Se det inte som att folk inte holler med dig. Se det som att det finns så mycket bra att välja att det blir svårt att välja för alla :D 20/06 Anthem såg väldigt häftigt ut men räknar kallt med att grafiken kommer att skalas ner till releasen. 20/06 Anthem kan bli spännande att se hur det blir till release - finns potential, även om det inte var nåt nytt. 20/06
Skicka en rättelse