Märkligt nog lyssnade skaparna av Rising Storm 2: Vietnam.

Tripwire Interactive är inget stort företag. De har rönt framgång med sina krigs- och zombiespel och nyligen släppte de Rising Storm 2: Vietnam. Som namnet antyder handlar det om krig i djungelmiljöer och alla som har sett filmer på temat har säkert fantiserat om att göra heroiska landsättningar av trupper medelst helikopter.

Så även spelaren med smeknamnet SprayAndPlay men varje gång han skulle flyga ifrån sin favoritlandningsplats stod ett ynkligt litet träd i vägen. När han beklagade sig på Reddit fick han medhåll.

Ingen trodde såklart att skaparna skulle lyssna på honom, allra minst han själv.

SprayAndPlay utvecklade senare sitt resonemang kring trädet.

It's such a small issue I know. Like this one tree in some irrelevant part of one map but it serves no purpose. It's too small and thin for cover, it's directly in the middle of a big pathway from the river. Replace it with a rock or something that won't snap my blades in half.

It's just a fucking ball-ache.

Men, som sagt, Tripwire är ett litet företag utan stora marknadsföringsbudgetar. Då gäller det att lyssna på sitt community och i nästa patch hade trädet tagits bort.

Underbart! ^^ 25/06 Den där bilden är knappast maxade inställningar. 23/06 Har nog spelat kring 30-40 timmar nu, tröttnat så lägger det åt sidan tills det kommer ordentligt mycket med nytt content. Men 30-40 timmar för det priset jag betalade (Köpt från Greenmangaming) är mer än ok, toppen spel om man gillar deras tidigare tit... 22/06 @Elixx: Vänta nu, du körde 49 timmar beta, trött på massa saker som hör till en beta, kör 1 timme release, väntar inte ens på första patchen. xD Memory leaks fixades med senaste för min del, inga mer dropps. Det enda irriterande nu är en black screen... 22/06 @Fr0gg0.: Nog för att vietcong var snyggt för sin tid, så beror det nog mest på personen som screenshottade och hans inställningar. Tycker spelet ser rätt bra ut med höga inställningar. Men det handlar väl lite om smak också, det är ju inte lika snyggt... 22/06 @Gen: Jag hade kul första 40 timmarna sen tröttnar man på banorna och massa småsaker som fps drops, osynliga väggar, usel hit detection osv. Jag bodde på hotel under betan/releasen så kan ju vara deras wifi som gjorde att man kunde landa 10 kulor i rygg... 22/06 Det är både fult och har kasst ljud men de jag känner som spelar det säger att det är ruskigt skoj. 22/06 Haha, är bilden seriöst från spelet? Ser ut att vara från Vietcong 2 som kom 2005. 22/06 @Zidious G: Håller med om att det är riktigt bra, bortsett från att 90% av mina deaths är av bullshit som artilleri eller det där planhelvetet som sprayar kulor... 22/06 Helt rätt. Har man ett jobbigt träd på gården när man ska landa sin helikopter så sågar man ner de själv. Nu fick han lite hjälp. Sugen på å testa detta förövrigt. Är det bra i övrigt? 22/06
Skicka en rättelse