Tillsammans med bredbandsleverantören Ownit kommer vi göra en gamer rejält rustad för spelhösten.

Efter par år av stiltje rasslade det äntligen till på hårdvarufronten förra våren när Nvidia lanserade sin nya serie grafikkort. AMD har också börjat röra på sig men ska du ha råstyrka är det få kort som mäter sig med ett Geforce GTX 1080 Ti som är cirka 30 procent mer potent än ett vanligt Geforce GTX 1080. Därför är det extra kul att göra en gamer rejält förberedd för spelhösten i vår stora sommartävling tillsammans med bredbandsleverantören Ownit.

De har förutom väldigt nöjda kunder (nöjdast till och med, enligt SKI de senaste tre åren) toppar de Steams statistik över vilka bredbandsleverantörer som är snabbast på att tanka hem spel och uppdateringar. En lista som de också toppat de tre senaste åren.

Ownit planerar ännu fler gaming-aktiviteter framöver och skulle därför behöva en passande slogan (svenska eller engelska). Och det är där ni läsare kommer in i bilden. Det är nämligen den person som kommer på den bästa sloganen, riktad mot en gaming-målgrupp, som vinner ett ASUS Geforce GTX 1080 Ti Strix Gaming OC 11 GB (värde cirka 8 500 kr). Om det vinnande bidraget skickas in av flera personer, vinner det som skickades in först.

För att kunna samla in så många bra bidrag som möjligt pågår tävlingen till den 24 juli och vinnaren utses av en jury på Ownit.

Skicka en rättelse