Vad väntar du på? Att sidan ska ladda kanske?

Den årliga plånbokstömmardagen har kommit. Steams sommarrea. Årets tema verkar inte vara lika pampigt som tidigare, istället är nu spelen i fokus. Med detta sagt kan du självklart samla på dig en massa värdelösa samlarföremål.

Denna gång kan du även fästa dem i en virtuell bok för klistermärken som du plockar på dig genom att utföra dagliga uppdrag.

Explore your Discovery Queue
Visit your personal Discovery Queue and click through to the end. You can complete this quest once per day.

View your Friend Activity page
See what's going on with your friends on Steam at your Friend Activity page.

Review your Preferences
You can help the Steam store show you the best stuff by making sure your Store Preferences match your interests.

*Steam verkar som vanligt ha lite problem med att hantera det ökade antalet användare. Artikeln uppdateras.

Amazon Web Services (AWS) eller Microsofts Azure-plattform (Google och IBM borde väl ha något också men aldrig testat dom) tillhandahåller dock den typen av skalbara lösningar där man endast betalar för trafiken då den skalar upp och ner efter behov.... 26/06 @totte1015: är rätt säker på att dem här spiken i trafik som sker relativt sällan inte motiverar dem att betala den antagligen rätt stora summan för att ha kapacitet för den här spiken året om vilket är helt jävla onödigt. Det är nog få leverantörer som... 25/06 Haha en sak jag älskar är att man kan köpa Ghost recon Wildlands för 40 euro på steam, men om man vill köpa det via Uplay som har utvecklat spelet så måste man betala 60 euro. Känns som ubisoft skjuter sig själva i foten där. 23/06 334 games are on sale on your wishlist. Köpt 8 hittills. Blir mer. 23/06 För mig blev det Assetto Corsa till halva priset. Som tur är finns det inget direkta saker jag väntar på, så min plånbok kommer inte bli för misshandlad. (famous last words). 23/06 20 spel i wishlist, alla på rea.... dags att gå igenom om jag verkligen vill ha de då. 23/06 Köpte Fallout 4 + season tänkte äntligen ska man få sätta igång med det spelet ;) vilka mods är ett måste? 23/06 Prey och Dishonored 2 nu införskaffade till ett pris som innebar att man fick Dishonored 2 på köpet till Prey, helt ok för så pass nya spel. 23/06 Steam blir i princip DDOS:at varje gång rean startar, det går att bygga bort men frågan är om det är värt alla pengar eftersom det tillslut planar ut. Speciellt sedan de ändrat konceptet hur reorna fungerar. 23/06 11 spel till i backloggen nu då :o 23/06
Skicka en rättelse