Square Enix lade inte alla korten på bordet under E3.

Final Fantasy XV är visserligen mer än ett halvår gammalt men med tanke på att utvecklingen tog tio freakin' år är det förståeligt att Square Enix fortsätter stötta spelet med nytt innehåll. Under E3 berättade Square Enix (via Gematsu) att de inte lade alla FFXV-korten på bordet i Los Angeles.

De "höll tillbaka en del information", har "varit extremt upptagna" och förbereder sig på "storskaliga saker i sommar" och vi kommer att få "bra nyheter under Gamescom".

Är det äntligen dags för Square Enix att bekräfta pc-versionen? Det har tisslats och tasslats kring den länge. Det kan visserligen röra sig om något helt annat, som något i stil med VR-fiske (!) eller fler DLC-kapitel. Nästa, Episode Prompto, släpps förresten imorgon och ser actionstinn ut.

@breahl: töffing ;) 28/06 För det första, en riktigt dålig förolämpning. För det andra, så värdesätter man olika delar. Låga frames, och i synnerhet ostabila frames, kan dra ner REJÄLT på en upplevelse. Så är det för mig, och många andra. Själv klarar jag inte av att se filmer,... 28/06 Console peasant detected! 28/06 Men snälla, njut av spelet i stället för frames. Jag antar att du är en PC nörd? 27/06 Köpte i princip en PS4 - Pro bara för detta spelet i slutet på förra året men ack. Är ospelbart FÖR MIN SMAK, framepacingen eller vad det nu är "experterna" kallar det och dropsen är helt sinnes, blev värre av den där stora patchen som skulle fixa en... 27/06 Gällande nyheten så hade jag hoppats något konkret gällande PC-versionen. Inte bara "Vi vet inget, kanske pc?" men det är gissningsvis så det fungerar i nyhetsvärlden idag. 27/06 En rpi med moonlight fungerar ypperligt att spela från datorn på tv. Tyvärr behöver man ett geforce kort. 26/06 Blir det en lika värdelös portning som med FFXIII-2 kan de lika gärna skita i det.... Klåpare. 26/06 Ursäkta mig men det där spelet spelade jag helt singleplayer? De enda spelen jag känt "kamratskap" i är online-spel? :) 26/06 @beersgarden: Jag kan också rekommendera att spela PC-spel på TV:n. Jag hade min inkopplad direkt i TV:n och det fungerade hur bra som helst. Det bästa från två världar, speciellt om du skaffar en handkontroll (även om jag också kan rekommendera trådlös... 26/06
Skicka en rättelse