Bokstavligt "easter egg."

Den nya GTA-uppdateringen Gunrunning introducerade bland annat personliga bunkrar och beväpnade fordon. Utöver detta lyckades även några av de mest hängivna fansen hitta par rader kod om att ett UFO hade kraschat någonstans i närheten av militärbasen.

Just den senare delen har ännu inte officiellt släppts av utvecklarna ännu som kanske bidar sin tid. Men eftersom internet älskar sina mysterier och särskilt att lösa dem, har moddarna och det allmänna mysteriegänget Team Guru redan lyckats låsa upp uppdraget. Eller en tidig version av det i alla fall.

För tillfället är det lite av en besvikelse. Allt som egentligen händer är att du hittar ett kraschat tefat med en massa döda läkare och militärer runt ett mystiskt alienägg. Väljer du att plocka upp ägget kommer du attackeras av små figurer som enkelt kan tas hand om med ett automatgevär.

Rent uppdragsmässigt är det nog ett av de tråkigare där ute. Det kommer kanske inte som någon förvåning att flera hade hoppats på mer. Med detta sagt så är uppdraget inte officiellt ute, så vem vet. Det kanske endast var en liten del i ett större uppdrag.

*Hoppa fram till 5:17 för att se rymdskeppet i sin helhet.

Skicka en rättelse