Det är öken.

Att Battlegrounds bara har en enda bana har inte hindrat drygt 4 miljoner att köpa spelet på Steam. Men en ny karta är på gång, meddelar upphovsmannen Playerunknown, och visar samtidigt upp ett par tidiga skärmdumpar.

Bilderna visar en torr, närmast ökenliknande spelplan med kaktusar och lågt gräs. Och – en cykel. Huruvida den går att använda eller bara är rekvisita kan vi bara spekulera i. Vi ber att få återkomma med fler detaljer om den nya kartan så snart de dyker upp.

Har du inte en SSD så borde du skaffa en av den enkla anledningen att operativsystemet går mycket snabbare. SSD är bra för allt som har laddningstider, spel är inget undantag. 05/07 Jag som ville ha en karta med mycket snö.. :( 05/07 Skulle säga att Battlegrounds idag är tillräckligt färdigt för man kan spela och ha kul utan större problem. Allt nu som läggs till börjar känns mer som en bonus och finputsning. Early Access gjort på rätt sätt, typ som Dirt Rally. 04/07 @Downhill: känns ju en aning ruttet i sånna fall om man ska behöva installera på en ssd bara för att det ska funka mindre smärtfritt, men vet även flera som inte har detta problem och har det installerat på en helt vanlig hårddisk 04/07 @Cowmine: Kanske inte du men det är flera som stött på samma problem som jag 04/07 250 timmar spelat, mött en fuskare. Kan ju varit mer, lite svårt att säga för man kan dö utan att veta vart det är ifrån. Men bara en person som jag var 100% säker fuskade. 04/07 @Quarie: playerunknown har sagt i någon tidigare intervju att hardcore läget kommer komma i slutet på EA dvs inget du bör gå o hoppas ska komma inom en snar framtid 04/07 Riktigt fint med en ny karta! Var inte redo på den nyheten. Ända jag längtar efter dock är "hardcore läget" med 1st person only som dem har lovat oss i månader nu. 04/07 @CARTMAN, Jag har loggat 249 timmar i spelet. Och visst var det lite si och så då jag klev in relativt tidigt och föll för "hypen", men sedan dess så har en stadig och faktiskt strid ström med uppdateringar gjort underverk med servrar och på klient sida... 04/07 Jag har en riktig skit-uppkoppling men har inga jätteproblem med lagg - fuskare finns men de städar bort dem efter bästa förmåga. Slängde ut 25000 pers nyligen om jag inte minns fel. Jag har inga problem med "Early access", tvärtom tycker jag att det... 04/07
Skicka en rättelse