Miljoner nya köpare varje månad.

Steam har ett stabilt grepp om den digitala spelmarknaden. Det står klart efter helgens Idigo 2017-mässa, där Valves Alden Kroll berättade att företagets nätbutik har 67 miljoner användare varje månad. Det skriver bland annat HardOCP.

33 miljoner människor använder Steam varje dag, och toppnoteringen är över 14 miljoner användare samtidigt. Kroll klargjorde också att man haft 26 miljoner helt nya köpare sedan januari 2016, vilket ger 1,5 miljoner nya Steamkunder varje månad.

Hur många kunder konkurrenter som EA, Ubisoft och Blizzard har i sina digitala tjänster är inte känt. Men att Steam inte är minst är säkert.

För tidigt att säga i min mening men du får tro vad du vill. Only time will tell 15/07 Rätt uppenbart att det inte är ett nytt DayZ. Du är välkommen att citera mig om jag har fel, men det har jag inte. Nu vet du. 14/07 Kanske är det de underbara rykte early acces multiplayer spel har som är anledningen till att det är bäst att inte köpa det än. Sen är det ju ganska självklart att utvecklingen går på då spelet fortfarande är relativt nytt, frågan är väl mer om det komm... 14/07 Intressant, får en att inse hur sjukt stort League of legends är. "League of legends monthly player base figure of 100 million active monthly players." och detta var redan 2016, finns inga siffror för 2017 ännu. Sinnessjukt. 05/07 Eftersom G2Play.net och liknande sidor endast säljer produktnycklarna som man sedan aktiverar i STEAM, Origin eller någon av de andra tjänsterna så kan man inte riktigt säga att det är bättre eller sämre. För att just köpa spel så är det betydligt billi... 05/07 Kul för Valve, börjar dock tröttna på deras brist på egenutvecklade spel och hur allt nu bara känns som det handlar om skins, hattar och annat skit. Förr kändes det som att design och passion gick före snabba pengar, tex hur de valde att ge ett extra... 04/07 Inget Half Life 3 ännu...Dra åt helvete Valve! 04/07 @Remus: köp det. De uppdaterar veckovis och en fetare content-patch varje månad. Känns oerhört seriöst. Följer man dessutom Playerunkown himself på twitter så verkar han vara riktigt bra kille med stora planer för detta spel. Han började med Arma 3 modd... 04/07 Nåt liknande här med, totalt värdelöst under den tidiga betan då det var en minneläcka stort som mount everest i dom tidigare versionerna. Var väl mest för att kunna spela CS 1.4-betan som man använde steam då tror jag. 04/07 Påtal om valve.. kolla vad dom gjort med Team Fortress 2 på tio år.. det är en rätt rejäl downgrade. https://www.youtube.com/watch?v=w1W5DU4zmAA 04/07
Skicka en rättelse