"Det är en hederssak."

Strax efter early access-releasen i slutet av mars gick Brendan "Playerunknown" Greene ut med beskedet att Battlegrounds skulle släppas i skarp version inom sex månader. Tempot som spelet uppdateras i säger att den ambtionen lever än, och när Greene pratade med Rock Paper Shotgun i april upprepade han löftet.

Han garanterade då att Battlegrounds skulle lämna early access inom sex eller max sju månader, vilket pekar på release i oktober eller november. Om tre eller fyra månader alltså.

Folk säger till oss att vi inte kommer ha lämnat early access om sex månader; utmaningen antagen. Jag kan garantera att vi lämnat early access om sex eller sju månader. Det är teamet. Det är en fråga om ära, vet du. Vi kommer göra färdigt det här spelet inom sex månader.

Det har nu gått cirka tre månader sedan Greene gav sina löften, och all erfarenhet av spelutveckling säger att oväntade problem kan dyka upp. Så om, upprepar: om spelet inte släpps skarpt före december, bör vi ta det lugnt med att slita fram högafflarna och kräva Playerunknowns huvud på ett fat. Mer erfarna utvecklare än han har kommunicerat deadlines de inte kan hålla.

Kanske dröjer litt extra, men det är ett fullt njutbart spel redan nu så what's the hurry. Kan säkert dels också handla om att med hjälp av hur bra försäljningen gått osv så höjs ribban för vad dom anser att spelet bör vara. Men som sagt, att lova en... 07/07 @apocalypse101: hur mycket går elräkningen på? 07/07 http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1437062253000864753: "Over the past few months I have done a lot of interviews, and in many of them, I said we hoped to be out of Early Access six months after we first launched. I’ve come to... 07/07 @Carl Johansson-Sundelius: Med 2 st Radeon 480 4gb är jag 1,5 vecka från att ha grävt 1st Ethereum och ca 6500 siacoins, Idag kostar 1 st Ethereum ca 265 dollar och 1 st siacoin ca 1,2 cent Kurserna är dock väldigt väldigt volatila och kan lätt skifta... 06/07 @apocalypse101: What, ett par tusen på en månads grävande? 06/07 @RullstolsHulkeN: https://www.rockpapershotgun.com/2017/07/05/playerunknowns-battlegrounds-interview-new-modes-modding-plans-and-his-meteoric-rise/ Läs det Greene berättar om DAYZ så kanske du förstår varför det går fortare för PUBG. 06/07 I början av juni köpte jag ett extra grafikkort och datorn har stått undanskuffad och grävt kryptovaluta sedan dess. Om uppskattningsvis 1,5 vecka är grafikkortet betalt så då stänger jag ner gruvdriften och spelar battlegrounds igen, nu med CrossFire!... 06/07 Närmar mig 200 timmar sen Mars och jag älskar spelet. Fantastiskt att de siktar på att lämna EA så snabbt; DAYZ HALLÅ ?! Snacka om valuta för pengarna, vill de ev ha mer så.... TA MINA PENGAR! 06/07 Skulle spelat få sina 2 nya kartor+vaulting+några nya items så skulle spelet kännas komplett. 06/07 @hansen: Jag tycker att studion skulle kunna ta mer om spelet t.ex hade släppts färdigt från början, men nu har de säkerligen redan tjänat ihop bl.a utvecklingskostnaden. Många har redan köpt spelet dessutom så jag tror att om de skulle ha för kraftigt... 06/07
Skicka en rättelse