Patch 1.30 uppdaterar det hyllade PS4-spelet.

Horizon Zero Dawn imponerade på många när det släpptes tidigare i år. En av de som ställde sig i hyllningskören är FZ:as Fredrik Eriksson som recenserade spelet och gav det en stabil fyra i betyg.

Sedan lanseringen har det postapokalyptiska äventyret uppdaterats ett antal gånger. Idag är det dags igen när patch 1.30 kommer med två stora nyheter: new game plus och ultra hard mode.

New game plus innebär att det går att köra om spelet med en befintlig karaktär, komplett med all utrustning som du samlat. Ultra hard mode är vad det låter som – en ny svårighetsgrad för de allra bästa och mest hängivna.

Utöver dessa nymodigheter så innehåller uppdateringen en rad smågrejer och åtgärder. Läs allt om dem på playstation.com.

Förväntade mig att den skulle se ut som den gjorde där innan man fick den också. Den såg helt okej ut sen men hade varit ballt att springa runt i värsta High-tech rustningen bland alla "medeltids/grottmänniskor" eller vad man ska kalla dem. 14/07 Kände likadant :) PLUS att den inte såg lika cool ut när hon tog på sig den. B-svikelse! 14/07 Blev så besviken av att man bara fick den i slutet. Kändes helt meningslöst. ;) 13/07 Jag vet :) fick tag i den bland det sista jag gjorde i spelet. Och den gäckade mig varje gång jag kom dit men en ny säkring eller vad det var. Gött med NG+. Kanske ska köra igenom det igen. 10/07 Man måste komma en bra bit in i storyn för att få den, så nej man kan inte få den tidigt i spelet. Det går att hitta den men inte öppna förens man har fått några delar till låsmekanismen som tydligen bara finns i de områden där storyn tar en igenom. Och... 09/07 Folk sa att senaste zelda spelet var bättre. Och efter att ha kört det och horizon ett bra tag så måste jag nog hålla med. Zelda har en själ som är svår att bräcka med hästkrafter bakom huven. Horizon är självklart också ett väldigt bra spel! Känner mej... 08/07 @Gaara: kan vara lite svårt i början, sen blir det enklare. Nästan lite för enkelt märkte jag, men upplevelsen var roligt vilket som. När man får tag på armorn som är inlåst så blir spelet löjligt enkelt. Men man låser upp den mot slutet. 08/07 Ne ok, ja drog en google oh skumma igenom en lista på IGN jag såg inget om svårighetsgrad heller. Är "hard" svårt eller ? har hört att man kan bli "one shottad" av vissa monster... ja dö på en träff typ :/ 07/07 Nej, jag märkte i alla fall inte av några trophies som var bundna till någon svårighetsgrad. Jag fick platinum på en genomspelning på hard. Jag hade ingen som helst koll på trophies förrän jag märkte att jag bara hade 3-4 kvar för en platinum, då kollad... 07/07 Ok, jag skaffade spelet igår och tänkte börja ikväll om jag har tid och tänkte försöka fixa platinum. Jag orkar och har bara tid att klara spel 1 gång så undrade bara så man väljer rätt svårighetsgrad. Mest intresserad av att köra igenom storyn och besö... 07/07
Skicka en rättelse