Utspelar sig efter huvudäventyret.

Förra veckan släpptes det första dlc-paketet till The Legend of Zelda: Breath of the Wild som bland annat introducerade en utmanande grotta med svåra fiender, en ny svårighetsgrad och ett gäng nya kostymer till Link. Senare i år släpps mer innehåll och den här gången handlar det om en fortsättning på berättelsen.

Vidare har vi fått reda på att Link förblir huvudpersonen trots envisa rykten om att andra karaktärer skulle vara spelbara. Spelets producent Eiji Aounuma utlovar däremot att vi kommer se en ny sida av Zelda under äventyrets gång. I videon nedan ser du de första bilderna från kommande "The Champions' Ballad".

@grollo_92: Så du tycker verkligen att dom ska sätta. Spoiler tag mitt en en mening som döljer orden "händer efter man har dödat ganon"? Eller ville du hålla det hemligt att man kanske satte han i fängelse igen, för att han kanske inte kan bli dödad på... 09/07 @Godofcheese: Det sista kan jag hålla med om även om jag inte tycker det borde vara så. Det känns som att det, i alla fall det här fallet, borde gå att prata ganska fritt om expansionen utan att avslöja viktig information om grundspelet. 09/07 @grollo_92: Jag redigerade din kommentar, låt oss hålla diskussionen på en respektabel nivå. Med det sagt har jag även redigerat artikeln. 09/07 @grollo_92: Oj då, rörde jag en soft spot? Det är precis samma sak. Du börjar inte läsa om något du oroar dig att bli spoilad utav. 09/07 @Godofcheese: Vad är likheten med denna artikel och en review av en film? Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så hade det räckt med att skriva "efter huvudstoryn" (eller vad det stod). De som har spelat vet ju vad det betyder och det som inte tagit sig... 09/07 Tror karenstiden för att spoila tiden passerat☺ Med det sagt, känns som dom kunde skippat släppa den här videon var ju mest weird utan ljud och allt 09/07 Jag som trodde "efter huvudäventyret" betydde "innan huvudäventyret". Dumma FZ spoilade zelda för mig! 09/07 "åh nej! En nyhet med spoilers av ett spel som jag inte har spelat själv! Låt oss läsa den nyheten ändå och bli super sur för att ingen gav mig en trigger / Spoiler varning att det nämna något rätt uppenbart som hända i slutet av main storyn!" Går ni... 09/07 @Cyras: jag utgick (dumt nog tydligen) att det hörde till vanligt hyffs av hålla spoilers till ett minimum. Hade det inte räckt med att skriva just "efter huvudäventyret" utan att gå in på detaljer då det nödvändigtvis inte behöver tillföra någon inform... 09/07 Vet inte riktigt varför ni ovan förväntade er att det inte skulle finnas spoilers. Är ni så petiga, så borde ni kanske tänka efter innan ni går in på artikel med underrubriken; ”Utspelar sig Efter huvudäventyret.” 09/07
Skicka en rättelse