Fyra månader efter releasen ligger det ännu under kniven.

Mass Effect: Andromeda fick mycket kritik vid releasen i mars, men de mest beska dropparna (och dråpligaste GIF:arna) kretsade kring ansiktsanimationerna, som lämnade mycket att önska.

Bioware började ögonaböj patcha Andromeda, men fyra månader senare ligger sci-fi-rollspelet fortfarande under kniven. I början var förändringarna förstås mer dramatiska och nu handlar det om mer subtila skillnader. Youtubern Yongyea håller koll på Biowares arbete och i patch 1.9 noterar han ljusskillnader, kameravinklar och nya animationer för karaktärernas munnar.

Man kan lugnt konstatera att Mass Effect: Andromeda blev långt ifrån den succé och värdiga arvinge till Mass Effect-trilogin många hoppades på. Detta kan å andra sidan ha sina skäl då lejonparten av spelet ska ha stressats fram på 1,5 år. Det ryktas om att serien lagts på is och människorna på Bioware tycks vara mer sugna på att prata om Anthem dessa dagar.

Var tveksam men inhandlade på Origins rea för någon månad sen eftersom originalserien är det bästa som någonsin skapats. Första 15-20 timmarna kändes ok men har tröttnat rätt rejält efter det. Det överlägset sämsta är alla dessa fillerquest samt att det... 12/07 Troll detected... 11/07 Jag la ner spelet efter jag såg att man hoppade runt som chimpanser och hade retorik som gorillor, brydde mig inte så mycket om animationerna. Och rymdskeppet såg ut som en jätte fågel. Skämmigt . 11/07 Hehe, och nu ska de göra mer MMO-quest i ett nytt MMO-spel á la The Division :). Anthem ser snyggt ut, men om det blir ett ytterligare The Division in Space så kommer jag tröttna på det lika fort som jag gjorde med The Division. Ett statiskt spel utan... 11/07 @nollgrader: Kollade på videon som Marcus länkade till, och jag håller väl med om det mesta (förutom vissa fjantiga aliens-inlägg och feminism/PK-teorier), men att det ska vara så störande att man bojkottar spelet är bara löjligt. Som att säga att man... 11/07 Jag var inte allt för glad i inquisition som för mig va en 2-3a max. ME:A är enligt mig sämre, med samma tråkiga quest design. Bioware måste sluta göra mmo quest i ett single player spel. 11/07 För mig var det inte animationer och buggar son var problemet, Animationerna var visserligen inte de bästa men jag kunde ha överseende med det, buggar stötte jag i princip inte på några, nej, det som fick mig att tröttna var att spelet i längden var gan... 11/07 Animationerna (hur saker och ting rör på sig) är det som har fått mest kritik i media, men det är inte vad som gör att folk inte kommer att skaffa det, oavsett antal patchar de släpper för att fixa läppsynk eller hur karaktärerna springer. Titta på klip... 10/07 Animationerna det är fel på, inte Utseendet. I den intervjun ser hon verklig ut, i spelet ser det dampigt ut. Och sen är det ljuset och skuggorna som faller på ansiktet som gör att karaktärerna ser platta och livlösa ut, i första versionen av spelet dvs... 10/07 Taffliga animationer och buggar är och har aldrig varit problemet med spelet, visst är det irriterande med buggar och karaktärer som grimaserar på ett sätt som gör att man misstänker att de har käkat en skog med flugsvampar snarare än håller en konversa... 10/07
Skicka en rättelse