Stjäl whisky, rid runt i naturen och skjut banditer. Som en riktig cowboy!

För ett par månader sedan avslöjades mmo-spelet Wild West Online. Som namnet antyder är det vilda västern som är skådeplatsen, något som är högst ovanligt i genren, och som förmodligen är anledningen till att spelet fick väldigt mycket uppmärksamhet. Så mycket att investerare öppnade stora plånboken och den tilltänkta Kickstarter-kampanjen ställdes in.

Utforskande, samlande av resurser, pvp, pve-uppdrag och mycket mer utlovas i den dammiga och leriga världen. Nu har vi för första gången fått en glimt av detta i gameplay-format via trailern nedanför. Vi får se några miljöer från alpha-versionen av spelet samtidigt som en utvecklare berättar mer om vad som går att ägna sig åt. Exempelvis stjäla whisky och jaga banditer.

En alpha av Wild West Online ska släppas senare i sommar (anmäl intresse på officiella sajten). Sen är planen att spelet ska släppas i sin helhet innan året är slut.

Framförallt i ett spel som utspelar sig i western/andra lite ödemarksliknande miljöer där en del av grejen ju borde vara att det är lite outforskade/vilda landskap som man måste navigera. Men jag växte iofs med en orienterande farsa som lärde mig att... 12/07 "You'll never get lost" ... häpp. Att aldrig riskera att gå vilse är en mycket negativ grej i ett spel anser jag. 11/07 Nästan så att FZ bör köra upp detta som nyhet :) 11/07 Jag vill gärna att detta blir bra.mycket.😆 11/07 "spelvärlden känns stendöd" Vet du ens vad en PRE ALPHA är för nåt? 11/07 För er som vill ha lite mer Info varför detta spel ser ut att vara ännu en cashgrab och ett jävla elände jämn fört med seriösa etablerade game studios som finns på marknaden. Mycket bra info om dessa skojare: https://www.youtube.com/watch?v=RDY6z2W-qjQ 11/07 Bra grafik, B animation, skippar att visa menyer känns lite som varningsklocka och att det ser totalt dött ut. Väntar och ser vart detta projekt leder. Kan bli bra i slutändan men just nu såg det rätt tråkigt ut. 11/07 Efter att sett gameplay grafiken är bra det är bara animationerna är inte jämna de går som robots, de behöver förbättras. Hoppas den inte blir som Infestation Survivor Stories (The War Z) den var ochså MMO med hackare och ban problem. 11/07 Jag tror att spelen kommer skilja sig ganska mycket ifrån varandra, så det blir nog inte något problem för dem av koexistera. :) 11/07 Att detta spel kan länkas till WarZ är en stor varningsklocka. Allt för många varningstecken. Spelare bör vänta och se vad detta är och absolut inte köpa grisen i säcken. Vänta tills full release. Jag fick till och med " The Stomping Land " känslan över... 11/07
Skicka en rättelse