Den uppdaterade klassikern gör ett sista dödsryck på Steam.

Ibland försvinner spel från digitala plattformar, ofta på grund av att olika typer av licensavtal gått ut och inte förnyats. Gissningsvis är det precis vad som håller på att hända med Tony Hawk’s Pro Skater HD, även om Activision inte skriver det rakt ut.

Spelet har hur som helst satt sin sista potatis på Steam och försvinner från tjänsten nästa vecka. Känner du ett trängande behov av att ha denna uppgraderade klassiker i Steam-biblioteket kan du slå till på en rea som löper fram till den 17 juli då spelet plockas bort. Istället för sedvanliga 10 euro (96 kronor) är prislappen nu 2 euro (19 kronor).

Men punkter lever i evigheter! 13/07 Eller så får du Alice Madness Returns som inte går att starta oavsett om du köpte det eller inte eftersom att det kräver att du spelar det genom origin och även Om du har lagt till spelet i Origin så fungerar inte spelet om det kom ifrån Steam. Det är... 13/07 Är DVD-skivor sämre än CD på den fronten då? Har en en ganska stor musik-CD-samling (100+ skivor) med mycket 80-tal, borde vara originalpressar då jag inte köper så mycket "remasters". Den enda skivan jag någonsin haft problem med var ironiskt nog en... 13/07 @fzusr: jag håller verkligen med om vad du säger om kulturarvet och vad en fysisk kopia gör för det. Däremot så tror jag möjligheten är lika dålig att kunna spela du 30år framåt i tiden vare sig fysisk kopia eller inte. Sannolikheten för att steam ska... 13/07 Jo det är sant - men det är något bättre för miljön om de inte behöver göra fysiska versioner. Men visst :) 13/07 Jo det vet jag. Men den nya modellen förstör kulturarvet fullkomligt. Vad ska jag göra om jag upptäcker spelet (genom någon video då antagligen) efter att det tagits bort för gott? Köpa/låna någon annans konto? Och vad gör jag om Steam försvinner? Förli... 13/07 Synd att Skate 3 inte finns på PC q_q 12/07 Lirade det senast till gamecub, lätt värt 20 spänn! :D 12/07 Spelat det här på xbox 360, tycker det är helt klart värt att spela om man gillar tony Hawk-spelen. Köp! 12/07 Det försvinner inte från ditt konto. Det går bara inte att köpa längre. Du kan fortfarande installera det när du vill. 12/07
Skicka en rättelse