"Make hardcore great again."

Ett spelläge som endast tillåter förstapersonsvy har länge efterfrågats av hardcore-sugna Playerunknown's Battlegrounds-spelare. Nu hör utvecklarna bön och meddelar via Twitter att man tänker introducera just det i nästa stora uppdatering.

Det handlar om ett spelläge där det enbart går att köra med förstapersonsvy, så att alla spelare får samma upplevelse och inte får fördelar med en tredjepersonsvy (där man kan kolla runt i omgivningarna på ett bättre sätt). EU- och NA-servrarna får "first person only" först, och då i spellägena solo och duo. Andra regioner får möjlighet till förstapersonsvy när de polerat ytterligare.

Via Pcgamesn.

@Ducci: Det kommer ju en varje månad, det har hänt en del sedan alphan min vän. Förhoppningsvis kommer vaulting och climbing in i Augusti! 15/07 In real life under eldstrid, kan jag tänka mig att toa rullen är en bra beskrivning av den faktiska syn man har. 15/07 -Great, FPS mode men vad händer med resten av spelet? När kommer nästa riktiga update, har inte hänt mycket sen alphan kom ut. Så trött på det styltiga rörelse animationerna den super långsamma lootningen och trasiga physicen på fordon. 15/07 @grollo_92: haha tack för sympatin. Samtliga spel jag testat kraschar. (nvlddmkm.sys-felet) Har dock inte hunnit med en rejäl felsökning än pga diverse semesterrelaterade förpliktelser,och kan ju fortfarande lira på gamla datorn tills vidare :) 14/07 @Sp4ceRock3R: Väldigt tråkigt att höra. Har du problem med andra spel också och vad har du för komponenter i datorn? 14/07 Kan man/kommer man kunna ställa in FOV:en? Ett par grejjer som faktiskt förespråkar tredjepartvy är att man jmf verkligheten kan röra sina ögon få en mer uppfattning om periferin än många spel med förstapersonslägen. Som att kolla i en toarulle ungefär,... 14/07 Slarv av mig, ändrar så det blir mer tydligt att det handlar om ett spelläge. 14/07 Märkligt skriven artikel då den får det att låta som förstapersonsvy inte redan finns i spelet. 13/07 Problemet med 3rd person är att en spelare kan sitta och trycka precis vart som helst och sikta på dig innan denne tittar upp och skjuter dig utan att du ens hinner att reagera. En spelares kameravinkel gör att någon alltid har en fördel, oftast den som... 13/07 titeln är ju lite felaktig då första personsvy redan finns idag, men att det blir ett eget spelläge är det intressanta. Synd med bara duo, får hoppas att det bara är första månaden. Kommer helt klart ändra spelstilen markant... 13/07
Skicka en rättelse