Men för guds skull – förlora inte..

Under E3-mässan förra månaden tog Bethesda slutligen bladet från munnen och utannonserade Wolfenstein II: The New Colossus. Det ständiga kriget mot nazismen tar oss denna gång till USA där huvudpersonen försöker starta en revolution. Den 27 oktober kan vi ge oss ut på den resan.

Ett nytt filmklipp sätter stämningen i denna fiktiva värld där Tyskland ockuperar USA. Favoritunderhållningen heter tydligen German or Else – ett skojfriskt tv-program som utbildar befolkningen i det tyska språket. Den som deltar bör dock se till att vinna..

The new order var grymt! Måste spela igenom igen innan jag kör detta. Old blood var bra men inte på samma nivå enligt mig. Värt att spela igenom om man gillade första spelet dock. 👍 16/07 Har för mig att jag spelat old blood. Men kommer inte ihåg. Så många lir spel man provat haha :D 15/07 Så jäkla taggad. The New Order kom från ingenstans och blåste skallen av mig. Har inte spelat ett så perfekt avvägt single-playerlir sedan HL2. Grafiken var fantastisk, musiken svintung och det faktum att det var svenskt fick hjärtat att svälla av stolt... 15/07 poor germans. 14/07 Känns nog lite som att om du inte gillade the new order så kommer nog detta inte passa dig heller då det verkar till stor del vara mer av samma med ännu mer överdrivna vapen och fiender. 14/07 Fastnade aldrig för Wolfenstein: The New Order för att det kändes för överdrivet och serietidningsaktigt. Gillade mer RTCW där man hade vapen som fanns på riktigt + lite experimentella sådana som Venom Gun och Tesla Gun. Så fort man gick lös med en auto... 14/07 den som springer runt på golvet när du rusar runt på helikopter plattor? Han är relativt enkel 14/07 Tyska när den är som bäst. https://www.youtube.com/watch?v=gG62zay3kck 14/07 Ja den var lite besvärlig, blev att jag spelade spelet lite mer i smyga runt och lönnmörda efter det och det kändes lite fel i ett Wolfenstein-spel.. 14/07 Dags för mig att lira klart Wolfenstein: The New Order. Fastnade på en bana där jag ska ta kol på en stor robot men lyckades inte. Lades på hyllan efter det. Kanske ska kolla upp nån walkthrough. Har ju även Wolfenstein: The Old Blood att spela efter... 14/07
Skicka en rättelse