Årets annons?

Då och då dyker det ibland upp annonser på Blocket som fångar ens intresse. Inte så mycket på grund av själva priset eller vad som erbjuds, men snarare beskrivningen av dessa. Ett exempel är en annons av Mattias där han försöker sälja sitt Playstation 3 Super Slim och lite spel.

Själva konsolen verkar det inte vara något konstigt med, men hans upplevelse av själva spelen är desto mer lysande.

Exempel 1:

"GTA V (V betyder 5)
Man är liksom en gubbe i en stad där man kan göra vad som helst i princip. I teorin skulle man kunna gå med i elevrådet, åka runt i en bil inom hastighetsgränserna och lägga mycket tid på att samla skräp från naturen men det blir oftast att man kastar in handgranater i bensinmackar, köper crack, skjuter bazooka i ansiktet på folk som sitter och softar på en parkbänk och kör över barnfamiljer i 300 km/h med en hummer (bilen hummer). Det är jädrigt kul men sen går man runt med en klump i magen i flera dagar och har ångest över vad man faktiskt har gjort."

Exempel 2:

"Call of duty black ops
Detta spel går ut på att man skjuter i ansiktet på varandra med automatvapen. Fort går det också, det är ett jäkla rännande genom skog och mark i jakt på något att launcha en salva från sin ak47:a på. Jag skulle inte rekommendera någon under 45 år eller med svaga nerver att spela detta spel. En kille som heter Frippe på mitt jobb är riktigt duktig på detta spel."

Exempel 3:

"Farcry 4
Det lanserades som ett äventyrsspel men det går i princip ut på att man skjuter på varandra i ansiktet med automatvapen bara det att här sker det ute i naturen. Man ska också skjuta en massa djur vilket fick mig att dra ett argt mail till de som gjort spelet för att säga till att detta är fan inte ok. Jag tycker inte att djuren förtjänar detta - de har inte gjort nåt."

Se hela annonsen här.

Skicka en rättelse