Sa någon träpanel!?

Atari snörar på spelhandskarna för att återigen ge sig upp i konsolringen. Ataribox är en ny konsol som är under utveckling. När den utannonserades fick vi ytterst hastiga glimtar i ett filmklipp. Nu är det dags för de första ordentliga bilderna.

Som ni ser i bildspelet ovan finns det två modeller: en klassisk med träpanel och vit logo, samt en med svart panel och röd logo. Konsolen har HDMI-port, fyra USB-portar, ethernet-port och stöd för SD-kort.

Exakta tekniska specifikationer får vi fortfarande inte veta något om. Enligt Atari ska maskinen tillhandahålla både klassiska spel och nytt material. Det verkar därför inte bli tal om någon renodlad retromaskin á la NES Classic Mini, men vi får helt enkelt vänta och se vad Atari har för planer för maskinen.

Via The Verge.

Har hört talats om wet playing, men det är inget som jag har vågat mig på än. Har en ganska så påkostad pickup som jag inte vill riskera att förstöra :P 17/07 en bild gjord av någon i 3d, informativt =) 17/07 Ok!, tack för tippset. Var inte riktigt bekväm med, cocktail på skivan heller, stift osv. Har inte heller problem med statik, så det är lugnt. Lite kul fakta, hört talas om "spela skivor vått" förut?, kolla VWestlife: Noisy vinyl? - Just add water på... 17/07 Atari 2600 för de som undrar vad "den gamla" är. https://sv.wikipedia.org/wiki/Atari_2600 17/07 Tyckte träpanelen var helt perfekt estetiskt på alla vis, skulle aldrig få för mig att köpa den andra. 17/07 Skulle inte rekommendera min metod för vinylplattor då man inte kan säkerställa att det är 100% fritt från saker som kan förstöra plattan. Räcker ju med att det t.ex. följer med ett litet gruskorn eller liknande från sköljmedlet för att det ska bli repo... 17/07 Ingen aning faktiskt - men de sa själv att det ska vara pc baserat. Vad det blir för cpu kan vi bara spekulera i. :) 17/07 Ja faktist, hur tänkte jag där, lol?? Skulle snarare säga att jag eventuellt vill pröva din metod på någon gammal platta i så fall, haha! Och bra, testa det, är kanon, med lätt hand drar du även över tv panelen, i ett vips! 17/07 Snygg var den i alla fall. 17/07 Lite lik den gamla https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/Atari-2600-Wood-4Sw-Set.jpg/1200px-Atari-2600-Wood-4Sw-Set.jpg 17/07
Skicka en rättelse