Delar av försäljningen går till e-sportturneringar.

Om du vill köpa kosmetiska prylar i Starcraft 2 samtidigt som du stöttar e-sportscenen för spelet, så kan du nu snart köpa lootlådor. Eller war chests som Blizzard kallar dem. Detta under ett särskilt evenemang som börjar imorgon och pågår fram till den 4 oktober.

Det fungerar så att du köper en lootlåda per ras för 10 dollar styck, eller alla tre lådorna för 25 dollar. Du låser sen upp saker som porträtt, dekaler och skins genom att helt enkelt spela spelet i multiplayer eller co-op under olika faser som leder fram till världsmästerskapen under Blizzcon-mässan.

För alla detaljer hur lådorna funkar, samt vad som finns i dem, spana in filmklippet nedan och besök sajten för war chests.

Känner igen mig REJÄLT i det du skriver. Gjorde samma sak för ungefär ett år sedan. Allt Blizzard spottar ur sig numera skickar tydliga signaler att jag inte tillhör målgruppen längre. Saknar det Blizzard som gjorde vanilla WoW och TBC. Saknar i synnerh... 19/07 Och folk bara fortsätter att köpa skiten för det är ju Blizzard som aldrig kan göra fel och så fort man kritiserar Blizzard så är man en hater eller så är motargumentet alltid "men det är ju bara kosmetiska prylar, det påverkar ju inte gameplay" Tog ju... 18/07 Det sorgliga här är att D3 har sålt vansinnigt mycket, men genererar inget inne i spelet sen auktionen försvann. I de andra spelen köps det för massor, så de är löpande pengakor. Verkar som de dumpa D3 tills vidare. En del tyder på att det skulle varit... 18/07 Känns som att Blizzard fokuserar mer på Overwatch, Hearthstone och på HoTS där micro transaktioner ligger i fokus istället för att utveckla/supporta deras gamla ip:n 18/07 Nja, man behöver ju inte ta bort datafilerna om de inte ligger på sen systemdisk. Precis som med Steam kan man hitta en tidigare installation och lägga till dem. Jag har även använt det för att flytta mindre aktiva spel från SSD till HDD. Så jag har väl... 18/07 Ursäkta, ska bara gå och spy lite. 18/07 Tolkar jag det rätt att du inte installerat om datorn på 7 år? Huga! För övrigt så slutade väl Blizzard att göra bra spel i och med WoW. Från och med det så har det endast handlat om att maximera intäkter snarare än att våga skapa någonting nytt. 18/07 Ja, sen fusionen med Activision det fokuserats en del mer på att tjäna pengar. Men även att de blivit lite mer som McDonalds, för att sälja så mycket som möjligt gör spel enbart för den stora massan. Till och med deras "småprojekt" är så, istället för... 18/07 @Barkbiten: Har inte deras spel alltid varit mer eller mindre inriktade åt en ganska "casual" spelarbas? 18/07 Du menar att typ alla deras spel numera är casual med 3 miljoner lootboxes och microtransactioner. 18/07
Skicka en rättelse