Frontier Defense gör comeback.

Respawn Entertainment fortsätter, precis som utlovat, att gratisuppdatera sin sci-fi-shooter Titanfall 2. Den 25 juli är det dags igen då spelläget Frontier Defense, med ursprung i det första spelet, gör comeback.

Frontier Defense är co-op för fyra spelare – ett horde-läge där det gäller att överleva så länge som möjligt. Respawn lovar att spelläget kommer med nya typer av fiender. Det fungerar så som horde-lägen brukar, genom att du tjänar pengar under rundorna som du sedan kan använda för att köpa användbara verktyg och vapen.

Fem kartor finns tillgängliga i spelläget, inklusive Rise från första spelet som gör Titanfall 2-debut. Det finns också fem olika svårighetsgrader att bemästra.

Nästa helg, från 28 juli till och med 30 juli, pågår en gratishelg för spelet där du kan testa delar av singleplayer och allt multiplayer-material.

Skicka en rättelse
Är nog sant att robotarna inte är lika stora som i Mechwarrior 3 , Det enda som gav lite känsla av att sitta i mechen Titanfall var nog ljudet tyckte jag, Annars så kändes det som om man typ flöt fram på ett weird vis , soldaten inkluderat. Och ja, det... 20/07 Wow, Titanfall 2 har enligt mig den typ bästa känslan i ett shooter på länge. det blandar Quake-style bunny jumping med parcour, och Tunga titans. Fast Mechwariior får man tänka att de mechsen är typ stora som höghus, de här titansen är typ stora som... 19/07 Hur kan du ha så kass ping på servers där? Jag brukar ligga runt 40-60 på servers i de områdena, och jag har endast en 10/1 lina. 19/07 Matchmakingen är sämst, skitdumt med deras jävla serversystem. Sitter i Sverige med en 100/100 lina och jag pingar runt 60, men inte konstant, får spikes upp mot 200 ibland. Det förtar spelglädjen något brutalt i ett snabbt FPS som Titanfall. Varför läg... 19/07 Nu komr jag säkert slå ned knytnäven i jordgeting boet, men tyckte det inte hade någon som helst spel känsla att man satt i en Meck robot, kändes heller inget vidare när man sprang runt som soldaten. Fanns ingen wooooow effekt när man satt sig i mecken... 19/07 Toppen med all gratis-DLC. det som är lite synd är att mycket är återanvända banor från Titanfall 1. Vissa älskar dem, vissa hatar dem. Jag är lite kluven själv. Men så länge det är gratis banor som inte delar spelarbasen ska man inte klaga! :) 19/07 Hade hoppats på dom kunnat göra matchmaking och interface bättre än titanfall 1 men lyckades göra det sämre. 19/07 Respawn Entertainment gör så mycket positivt med Titanfall 2 att man nästan blir lite misstänksam. Vad är hållhaken egentligen? :P 19/07 Nice! 19/07