Spana in gameplay i nya filmklippet.

Årliga spel i NHL-serien är närmast en naturlag, och i höst blir det inte någon ändring på det. NHL 18 släpps den 15 september till Xbox One och Playstation 4. I ett nytt filmklipp kan vi se några av årets nyheter.

Det stora fokuset verkar ligga i spelet med klubban – möjligheten att använda kreativa finter för att göra mål, samt defensiva motsvarigheter. Den artificiella intelligensen ska bli lite klipskare och även den använda sig av dessa nyfunna förmågor, vilket ska ge matcherna en mer realistisk prägel. Spelet får också ett 3 mot 3-läge.

Skicka en rättelse
@Espresso_Bengt: ja jag hade inte klagat men tror inte det kommer hända igen. Ja klubbgrejen blir fantastisk om det görs bra, kan nog bli en sån grej så man knappt kan spela äldre nhl sen ☺️ men det ska göras rätt också, håller tummarna. 21/07 @laban005: Mjoo, vi får hoppas det görs rätt och blir en förbättring, håller med. Men jag tycker att man generellt betalar väldigt mycket pengar (600-700 kr) för varje ny upplaga när det egentligen inte är ett nytt spel, utan mer som en uppdatering kan... 20/07 @GOLGO13: Svårt att få tag i vettig info om det, men jag tror det sker först nästa år, eftersom NHL inte byter till Frostbite förrän då. 20/07 PS4 Pro kompatibel? 4K? HDR? 20/07 @Espresso_Bengt: fast styra klubban fritt anser jag vara en ganska stor grej. Svenska kommentatorer har ju funnits tidigare, lär väl aldrig komma igen antar jag. 20/07 Känns inte som så mycket har hänt de senaste åren, lite idétorka kan jag tycka. Det som jag tycker de borde återinföra, till både NHL och FIFA, är svenska kommentatorer till den svenska upplagan. Tänk er Niklas Holmgren som sitter och skriker och Glenn... 19/07 Hoppas för guds skull att de riktiga landslagsdressarna är med i år för 2a året i rad. Fixar inte o lira med de oäkta med stora feta flaggor på framsidan. Sedan vill jag ha möjligheten att kunna lira på NHL rink o inte den större internationella rinken.... 19/07 EA verkar aldrig släppa det på PC igen. De anser antagligen att det är för liten marknad och inte värt kostnad för konvertering. Av alla något sånär stora sportspel är hockey minst. Tråkigt, men inte så mycket man kan göra åt det. Såg dock att det finns... 19/07 Ett av mina favoritspel! Jäklar vad kul det är i rätt sällskap. 19/07 Testa NHL 3on3 Arcade, superkul spel att köra i soffan med polarna en bärskväll :) 19/07