Datum och trailer för den ambitiösa expansionen.

The Fall of Oriath är en expansion modell större. Förväntningarna var att den skulle leverera akt 5 till spelet handling, vilket den också gör. Tillsammans med akt 6-10. Inte illa.

Nu har vi fått ett släppdatum för expansionen. Den 4 augusti rullar den ut till allmänheten. Path of Exile är ett gratisspel, men om du vill vifta med kreditkortet kan du köpa dig in i en beta för expansionen via officiella sajten.

Tack till Mizzajl för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ah, synd att jag sitter på en ps4a då. :/ 24/07 PoE är kul, jag brukar ofta ha ett ARPG jag spelar vid sidan om och då varvar jag spel mellan D3, grim dawn, Marvel heroes & PoE. Kan rekommendera att byta omgivning nu och då, spelen försvinner inte än så länge iaf. :) 23/07 @Rydell1986: det kommer till Xbox. 21/07 Hade jättegärna velat pröva POE, men jag hatar att sitta framför datorn. Mycket skönare att lägga sig i sängen med en handkontroll. Hade det kommit på konsol hade det varit ett givet köp för min del. 21/07 Yup det är precis som D2, du är ganska långsam till en början. Men karaktären utvecklas mycket och om man verkligen vill kan man få snuskigt snabba karaktärer i endgame. Animationerna tycker jag det inte är något större fel på. Nitpick grejer om man jäm... 20/07 @Rydell1986: Du förstår nog vad han menar om du tänker på hur det känns att spela diablo 3 på låg lvl med ett 2h vapen och låg attackspeed. Då känns diablo 3 också en aningen stelt. Det är inte så mycket animationerna men farten på hur snabbt du anfalle... 20/07 @Rydell1986: Det blir mycket mer fart i spelet när man kommer upp i levlarna, det han beskrev lät som om han bara spelat de första levlarna i spelet. Då upplever vissa det som stelt, tråkigt och slött. 20/07 Blir animationerna bättre efter lvl 30 eller? hahahaha 20/07 Låter som du ej spelat längre än typ lvl 30. 20/07 @Fezk: För min del var det animationerna. Efter varje slag eller attack känns det som en kort paus innan man får kontroll över karaktären igen. Det flyter helt enkelt inte på lika bra som man är van vid i Diablo III. 20/07