Gratis Wang till alla.

Gillar du Wang? Eller kanske ännu hellre Shadow Warrior, där han har huvudrollen? Då kan du få äventyret från 2013 helt gratis via Humble Bundle. Det är alltså nystarten för spelserien och inte det ursprungliga liret av 3D Realms från 1997. Mycket halvdan humor och hinkvis med blod utlovas.

Spelet levereras i form av en Steam-nyckel. Men det gäller att passa på: erbjudandet gäller bara i ett dygn och nio timmar till. Så ungefär till klockan 19.00 imorgon.

Skaffa Shadow Warrior (2013) gratis via Humble Bundle!

Tack till Raid25 för detta #nyhetstips!
@Ender: Antagligen har anslutningen till Steam att göra med att krångla till så att folk inte kan få tag på 100 nycklar av gratis spel. Det är inte överdrivet svårt att ha 100 'unika' emails att få hem 100 nycklar. Men om du också måste ha 100 unika ste... 22/07 Har för mig att det står just det, att de får massa info från ditt Steam-konto...avskyr sådant. Gör att man hela tiden måste överväga ifall det är värt att få något "gratis" när man lämnar ut en okänd mängd information för okända ändamål. 22/07 När jag köper spel på Humble brukar jag få en kod som jag sedan stoppar in i Steam. Att man inte får det denna gång måste bero på att de verkligen vill att man ska länka sitt konto mot Steam. Varför ? Ska man bli mer uppbunden än vad man redan är, och... 22/07 Så när man skriver in ett användarnamn och lösenord till steam i ett webformulär som man skickats till från Humble Bundle så kan ingen använda den informationen? Även ifall inloggningssidan man skickas till ser ut att vara från Steam så är jag alltid... 22/07 Vad är det för trams vissa här skriver, vill inte länka sitt steamkonto osv?! Jag har kört Humble i många år nu och det är 100% säkert att länka sitt konto till Steam. Folk måste sluta vara så jävla paranoida. Har man bara Steam Guard kan INGEN komma... 22/07 @Devan: Vad spelar det för roll? 21/07 This^ Förstår att de vill få fler att köpa spel på humble bundle men nej. 21/07 Man måste dock linka sitt steamkonto till sitt humblekonto för att få spelet. Jag är alltid emot sådana saker :( 21/07 Inkluderar "Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior" också :D 21/07 Tack för tipset! Gratis är gott. 21/07
Skicka en rättelse