Tämj drakar i öppen beta.

Det var inte längesedan vi först fick reda på att Citadel: Forged with Fire existerade. Slender-utvecklarna Blue Isle Studios avtäckte sandlåde-rollspelet för lite drygt en vecka sedan och nu är det dags för en öppen beta, om än en rätt kort sådan.

Från klockan 15:00 idag svensk tid går det att ladda ner klienten genom Steam och sedan är det fritt fram att bygga slott och besegra demoner tills portarna stängs tidig söndag morgon. Men den som väntar på release behöver inte vänta längre än till 26 juli då spelet blir tillgängligt genom Early Access-programmet till en kostnad av 25 dollar.

Hej Det är Early access spel och quest är inget som finns i spelet eller är prioterat av devs. Tanken är att det ska vara mer sandbox rpg spel, just nu är det en del buggar speciellt när man kommer upp över 20spelare på en server mer lag osv för vissa... 28/07 Spelet släpps väl snart, idag? Det jag är rädd för är att det inte kommer finnas mycket att göra, några quests? 26/07 @GiGeGame: Åtminstonde flyter spelet på bra till skillnad från så många andra Early Access spel. Var lite problem med deras servrar ett tag, men tror inte dom förväntade sig en 5k+ peak av spelare 25/07 Alltid kul att testa på nya MMO-sandlådespel och försöka hitta något som passar en. Synd bara att många som finns idag har så mycket brister och uppdateras dåligt eller bara helt enkelt inte passar en. 24/07 @Bist: "Bara gnäll som vanligt som alla fz användare" Du förstår DU är en FZ användare, och du gnäller just nu? Oh, the irony... 23/07 Skulle inte säga att det är ett MMO... utan mer typ RUST/ARK/7DaysToDie survival spel med magi och mer PVE 22/07 Ser väldigt intressant ut men alla spel med MMO-taggen avskräcker samtidigt.. 22/07 You bet ! :) 22/07 Går att ladda ner nu http://store.steampowered.com/app/678990 22/07 Klockan är snart fyra och de har ännu inte öppnat upp den öppna betan på Steam. De har dock ändrat tiden på deras webbsida, från 09:00 AM EST till 11:00 AM EST. Enligt timeanddate.com (https://www.timeanddate.com/time/zones/est) så är klockan just nu... 22/07
Skicka en rättelse