Inget för arachnofobiker.

Spindeln Shelob går från att kräla på åtta ben till att stå upp på två, i den här nya trailern för Middle-earth: Shadow of War. Av trailern att döma verkar Shelob bli en viktig karaktär för storyn i det kommande spelet som bygger på de klassiska Lord of the Rings-böckerna och filmerna.

I storyn följer vi karaktärerna Talion och Celebrimbor på deras uppdrag att använda en av kraftens ringar för att ansamla en armé stark nog att besegra Sauron. Ren vardagsmat i Middle-earth, såklart.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Spelar ettan för första gången nu. Misstänker, och hoppas att det blir som med Batman spelen de (skamlöst) inspirerats av. Att ettan var bra men med vissa barnsjukdomar: knöligt klättrande, lite generisk känsla med alla oändliga kaptener, repetitiva mil... 24/07 10:e oktober är på tok för långt bort!!! Varför finne inte cryostasis poddar i verkligheten? 23/07 @Remus: Preach it, brother! PREACH IT! 23/07 Håller med, när de växlar över där så blir det väldigt mäktigt. I övrigt så gillar jag att de använt 4K på Youtube, blir bra kvalité då om man har en högupplöst skärm eller tv. 23/07 toooo much spoiler!! 22/07 "But still, she was there, who was there before Sauron, and before the first stone of Barad-dûr; and she served none but herself, drinking the blood of Elves and Men, bloated and grown fat with endless brooding on her feasts, weaving webs of shadow; for... 22/07 Kommer bli så jävla kul! Ska dra igenom Shadow of Mordor ännu en gång snart här! Så synd man bara inte kan ställa in svårighetsgraden i det då det känns för enkelt till och från, hoppas man kan göra det lite svårare i Shadow of War. 22/07 Gillade musiken till klippet. Kändes inte så mycket "Sagan om Ringen" men ändå väldigt effektfull. Speciellt från 0:55. 22/07 Inte ofta jag blir hypad av en trailer men det här såg riktigt bra ut. Tror jag kommer lägga in en pre-order då jag gillade förra spelet och vågar ta risken. 22/07 Jag känner sådan jävla hype..... Kan inte vänta.... Fan också! 22/07
Skicka en rättelse