Dela med dig av dina intryck och sätt betyg!

I helgen har det pågått en öppen beta för Destiny 2 till Xbox One och Playstation 4 (betaperioden har för övrigt förlängts och går att spela fram till och med tisdag). FZ var på plats och sköt meningsmotståndare i ansiktet, något som resulterade i en matig förhandstitt och en livesändning (som du ser i efterhand nedanför).

Nu när vi har tyckt till om Bungies nästa storspel vill vi självklart veta vad ni läsare tycker. Gillade ni strike-uppdraget? Var pvp roligt? Hur kändes klasser och vapen? Dela med dig av dina intryck i kommentarerna nedan, och rösta på det betyg som bäst sammanfattar din upplevelse med betan.

Får se om det ändras för mej i 2an.Men i 1 an gick jag med en klan som inte spelade. Det gick att gå ur den gamla. Men jag kunde aldrig gå med i någon ny klan för jag var låst till att inte kunna gå med någon ny. Vet inte varför och försökte såklart gå... 25/07 D1 gjorde allt bra, förutom att de lagt alldeles för lite krut på endgame. Jag hoppas verkligen de tagit lärdom och ger oss mer att göra när vi når endgame. Vapenhantering och själva striderna var ju från början utmärkta. Men det verkar som att de flest... 25/07 Precis detta. Kändes väldigt mycket som "mer av samma". Jag kunde t.ex. tänka mig att små saker, som en kvinnlig röst på spöket, hade gjort stor skillnad, bara för att det inte ska kännas som att man bara fått ett nytt dlc. Små enkla saker som drar en... 25/07 Hoppas de fixar de saker nämnda ovan. Sen ska jag nog lira det på PC, har fortfarande svårt för fps på konsoll. 24/07 Metan är totalt ändrad, till det sämre. De har gjort väldigt många ändringar som i princip är baserade på en liten klick tävlingsinriktade människors åsikt. Bungie verkar tror att de kan föra in destiny till e-sport men det kommer knappast hända, iaf... 24/07 Tycker gott och väl att dom skulle öppna upp för lite Patrol. Annars kändes spelet som Bungie, dom lyckas återigen med att få fram en skön tillfredsställelse när man skjuter Aliens i huvudet. Gunplay är underbart. Tycker det är riktigt synd att dom "dum... 24/07 Tyckte att de kunde ha lagt in flera klasser o gjort varje klass lite mera unik, (kanske inte lika mycket som i overwatch t ex men åt de hållet). 3 klasser känns väldigt tunnt.... 24/07 Builden som de använde i betan är förövrigt några månader gammal, så alla ändringar eller det som folk upplevde som 'meh' har tydligen redan blivit fixat för releasen. https://www.bungie.net/en/News/Article/46077/7_This-Week-At-Bungie--07202017 (https:/... 24/07 Jag har spelat massor med Destiny 1, så att de inte gjort allt för för att förändra 2an gör mig väldigt nöjd. Det känns som Destiny 1, fast mycket bättre. Allt är tightare och vi ser ut att ha en bättre variation på vapnen med. Defuse gamemoden var svin... 24/07 Betan var väldigt tråkig, det som jag gillade var story uppdraget. Resten var meh, men kommer köpa det i september. Då jag Tycker de verkar ha lyssnat på fansen och skapat en bättre story ark. ^^ 24/07
Skicka en rättelse