Tur det, när ingen annan spelar..

På förhand hade Mirage: Arcane Warfare potential. Spelet från Chivalry: Medieval Warfare-utvecklarna Torn Banner Studios tar det populära närstridskonceptet från just Chivalry och skvätter på rejält med färg och trollformler.

Mottagandet blev dock blandat när Mirage lanserades i maj, och antalet aktiva spelare tog aldrig fart. Enligt siffror från Steamcharts var runt 190 personer aktiva samtidigt i anslutning till lanseringen. Nuförtiden ligger peaken på runt 20 spelare samtidigt (i skrivande stund är det åtta tappra själar som spelar).

Alltså kan det komma som en glad nyhet att Mirage nu får stöd för bottar. De som uppskattar spelet för vad det är får därmed större möjligheter att uppleva det. Stödet kommer i Mirages första stora uppdatering, döpt till The Gladiator Update. Utöver stöd för bottar så kommer uppdateringen med nya vapen, kartor och förmågor. Spana in filmklippet nedan för att lära dig mer.

Då vet du helt enkelt inte vad "simulerat" betyder. Det har absolut ingenting gemensamt med engelskans "similar", vilket är ordet vars betydelse tycks vara vad du tänker på. Lite tarvligt att du använder ord du inte förstår och sedan blir butter när man... 09/08 @Sisyr: Och varför skulle det inte passa in? Enda skillnaden är magi och lite annorlunda grafik, annars är det mesta jävligt snarlikt, så jo det passar bra in oavsett vad du tycker. Och känns illa när du inte förstod ens när jag själv sa att det råkade... 09/08 Du har fått allt om bakfoten, du frågade vad "Similerat" betyder och jag förklarade att det förmodligen är en felstavning av "Simulerat". Om det passar in eller inte är en annan femma så modigt försök du också ;) 09/08 @Mastermind530974: "Simulerat" passar dock inte alls in i meningen i fråga och är således helt fel ord. Men jag tackar för ditt modiga försök. ;) 28/07 @Sisyr: Goddagens gode man, jag kunde inte undgå att se att du inte riktigt förstod dig på ordet "similerat". Tur för dig hjälper FZ glada medlemmar dig med detta utan problem. Om du skulle testa att skriva in "similerat" kommer du säkert se att en röd... 28/07 Woah, ta en Toy. Är det jag som är "salty"? :D Undrade bara vad du menade. Undrar än. 24/07 @Sisyr: herregud du stör dig på ett litet ord som blev felskrivet, skrev det på morgonen och var helt död i skallen, salty much? 24/07 Tycker inte spelet är någon höjdare. Alls. Både Medieval Warfare och Deadliest Warrior hade betydligt vassare gameplay. Sedan har vi den minst sagt torftiga estetiken... Vad i hela friden betyder "similerat"? 24/07 Det är klurigt med "multiplayer only"-titlar från lite mindre utvecklare. Slår de inte igenom finns risken att de stendör. Sänkt pris och/eller någon slags free-to-play-modell kanske kan vara nästa steg för att få Mirage på fötter? 24/07 Dålig kommentar 24/07
Skicka en rättelse