Många vill lägga vantarna på Nintendos konsol.

I mars släppte Nintendo konsolen Switch, som överlag tagits emot väl av spelare världen över. Nu vet vi hur väl: 4,7 miljoner Switch-enheter har sålts globalt under perioden 3 mars till 30 juni, det vill säga under fyra månader. Värt att notera är att konsolen dessutom varit en bristvara i några regioner.

Vi får också veta hur Switch-spelen sålt. The Legend of Zelda: Breath of the Wild har sålt i 3,9 miljoner exemplar (ej inräknat Wii U-versionen), Mario Kart 8 Deluxe i 3,5 miljoner och Arms i 1,1 miljoner.

Som jämförelse kan vi nämna att Playstation 4 sålt 6 miljoner exemplar efter cirka 4 månader på marknaden i Europa och Nordamerika (men då hade den bara funnits ett par veckor i butiker i Japan). Microsoft är snåla gällande säljsiffror för Xbox One så vi har inget konkret att jämföra med där. Wii U sålde 3,5 miljoner enheter de första fyra månaderna.

Via Destructoid.

Vill införskaffa en men telefon gick sönder så alla pengar fick gå till en ny telefon istället. Nu på senate behöver datorn ett lyft och det kommer antagligen att prioriteras. Kanske blir en Switch till julen :) 29/07 Tror mest han menar att det inte finns några banbrytande och extraordinära spel som får en att tappa hakan direkt till konsollen, förutom möjligen Zelda då. Kvalitets utbudet lyser med sin frånvaro, men folk är villiga att öppna plånkan ändå, för de vet... 29/07 4,7 miljoner är ju ingenting Dreamcast sålde ju bättre på sin tid 28/07 @Bojkott: ja. Nu får vi bara hoppas att inte Nintendo switch-again kommer om ett par år.😋 27/07 Även om det var tråkigt det som hände Wii U så tycker jag att 4.5 år är ganska lång tid för en konsol som sålde dåligt. Sony släppte PS4 Pro efter 3 år och Microsoft släpper One X efter 4 år. Nintendo hade kunnat släppa en upphottad version av Wii U,... 27/07 Kommer det något nytt New Super Mario till switch tro? 27/07 Pc och Nintendo Switch är en bra kombination och kan rekommenderas. Då får man tillgång till mycket (men inte allt.. och tur är väl det?! 😉) 27/07 @Bojkott: För att att kalla dig själv bojkott är du väldigt pigg på att försvara företagens rätt att bete sig hur dom vill. Eller du kanske syftar till hur Nintendo bojkottar sina kunder genom att sluta tillverka konsoler. Nä skämt åsido. Du kan ha rätt... 27/07 Jepp jag glömde dessa, dessa titlar tror jag kan bli stora Mario + Rabbids Kingdom Battle Splatoon 2 Xenoblade Chronicles 2 Metroid Prime 4 Pokemon Dessa titlar däremot är inget som lockar mig och inte är några titlar för den breda massan. Monster Hunte... 27/07 Ps. Enligt färska uppgifter har splattoon 2 sålt fler ex än Zelda i Japan. Och det är på bara tre dagar. låt vara att japanerna är galna i både switch och de där bläckfiskarna, det pekar nog i alla fall mot ytterligare en hit. https://mobile.twitter.com... 27/07
Skicka en rättelse