Fyllda med kosmetiska föremål baserade på Battle Royale-filmen.

Den som vill smycka sina Playerunknown's Battlegrounds-alteregon med fräsiga kläder får snart fler sådana möjligheter. Nästa vecka, den 3 augusti, introduceras tre nya lootlådor till det populära spelet.

Wanderer Crate och Survivor Crate låser man upp med battle points, precis som med de nuvarande lådorna i spelet. Den tredje lådan heter Gamescom Invitational Crate och låses upp med en nyckel som kostar 2,50 dollar. Alla lådorna innehåller kosmetiska föremål som inspireras av Battle Royale-filmen, som den ursprungliga Arma-modden i sin tur är baserad på.

Gamescom Invitational Crate är bara på tillfälligt besök och försvinner ur spelet igen den 27 augusti. Pengarna från försäljningen går till att finansiera prispott till samt organisera en turnering i spelet under Gamescom-mässan. En del av pengarna ska också gå till välgörenhet.

Läs mer på Steam där det också finns ett lass med bilder på de kosmetiska plaggen.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Lite trist som så, men slutar inte spela för det förstås. Det jag gillar minst är väl hintar om att all "loot" ska kosta (se länken nedan), samt hur de kör ordvrängeri för försäljningen av denna event, som ingen bett om såvitt jag kan se. Låter bra, 1... 30/07 Tror inte att 'PlayerUnknown' eller utvecklarna bryr sig om vad någon tycker är "OK" så länge han/de tjänar gott om stålar. Miljontals tycker att det de gör är bra/OK. Många är villiga att betala för sig. Detta är hur kapitalism fungerar. Om man gör någ... 29/07 Att det inte är en överraskning gör det inte mer okej, snarare tvärt om. 29/07 De inser väl att pengar är trevligt. Ingen större surprise. 28/07 Dem sade också först att spelet skulle släppas inom 6 månader när dem började sälja spelet som early access, men efter en stund så ångrade dem sig självklart. Fattar själv inte hur någon kan ha något förtroende för early access spel när det nästan allti... 27/07 Absolut, är du skicklig så kommer du hamna i top 10 i merparten av matcherna. Den enda ändringen jag skulle vilja se är att cirkeln borde flytta på sig helt ett par gånger under matcherna för ett mer dynamiskt spel så ingen trycker i samma hus hela matc... 27/07 Klart du måste ha skicklighet i detta spel, men även lite tur. 27/07 @Pawbeltolaf: Väck inte ett troll som pratar i sömnen! Nooooooooooo! Tycker spelet är roligt och hoppa in och köra några matcher lite då och då. Körde det väldigt mycket i början i 4 - 5 veckor, sen förlorade det lite sin charm. Men så länge som alla... 27/07 @FuzioN: Ingen skicklighet? Vad har du rökt? Självklart krävs det skicklighet för att lyckas klara sig länge utan att dö i detta spel, det är inte bara att plocka upp första bästa vapen och sedan gå bananas ute på slagfältet. 26/07 Givetvis finns det en del "RNG" så att säga, med cirklar och allt, men att påstå att det inte finns någon som helst skicklighet är rent av naivt sagt. Och måste ett spel kräva sklicklighet för att vara roligt? 26/07
Skicka en rättelse