Här är spelen som imponerat mest på er i år.

För ett par veckor sedan blåste vi halvtid för spelåret och sammanfattade de föregående sex spelmånaderna med att lista FZ-recensioner och rösta fram årets hittills bästa spel. Nu kan vi presentera resultatet av den omröstningen.

Det var egentligen aldrig något snack om saken gällande topp tre-placeringarna. Tre efterlängtade storspel knep respektive medalj med god marginal. Därefter blev det mer jämnt och endast ett fåtal röster skilde titlarna åt. Här har ni resultatet, årets hittills tio bästa spel enligt FZ:s läsare!

10. Final Fantasy XII: The Zodiac Age

9. Ni-Oh

8. Persona 5

7. Ghost Recon: Wildlands

6. Nier Automata

5. Prey

4. Resident Evil 7: Biohazard

3. Mass Effect: Andromeda

2. Horizon Zero Dawn

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Jag håller med om att Horizon Zero Dawn är överskattat. Visst, fienderna beter sig på ett innovativt sätt. Men förutom det är det väl inget banbrytande, grafik och ljud är bra men inte mycket mer än så. 31/07 Hur fan kom Mass Effect så högt upp? 31/07 @Nomman: nu vet jag inte om det går att få tag på Zelda Twilight Princess till Wii U. Tycker själv att de är en utav de bättre Zelda spelen, Skyward Sword är det lite delade uppfattningar om. Med Breath of the wild Är värd tiden, kanske lite tunt på sto... 31/07 Jag sätter Horizon Zero Dawn som nr 1, det kör jag en hel del på min PS4 Pro :) Zelda är så överhajpat! Men jag kommer förmodligen skaffa Zelda framöver för att ge det en chans när jag skaffar en Switch! 30/07 Jag valde att inte rösta då det var ett par toppspel jag inte hunnit testa än. Är i full gång med Breath of the Wild för tillfället, och det verkar lagom mysigt hittills! Andromeda tyckte jag inte höll måttet efter originaltrilogin, och horizon var kul... 30/07 Gjorde misstaget att tro blint på all Horizon-hype. Springa runt och göra fetch-quests, genomlida långa konversationer med urdumma NPC's som blir helt värdelösa eftersom jag måste välja nästa "samtalsämne" var 10e sekund. En huvudkaraktär som bara känns... 30/07 Blää. 2017 har varit riktigt fattigt på bra spel. Tur vi har Bob Ross hos Twitch. 30/07 Kul att det ändå är lite nya spel på listan. 30/07 @Mortaigne: om man får fråga, vad röstade du på/skulle du rösta på? 29/07 Spelar både Horizon och Zelda just nu, helt klart några av de bästa spelen på år! 29/07
Skicka en rättelse