Inte längre enbart en del av Infinite Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered har länge varit en del av en samlarutgåva till Call of Duty: Infinite Warfare. Fans har länge velat köpa den uppgraderade klassikern utan också att behöva pröjsa för Infinite Warfare. Activision har inte lyssnat på det örat. Förrän nu, då Modern Warfare Remastered släppts i standalone-utförande.

Prislappen landar på 40 euro. Spelet är släppt till Playstation 4, Xbox One och pc. Ska man tro Steam-recensioner bör du hålla dig borta från den sistnämnda versionen.

Steam-recensioner ska förvisso tas med en nypa salt, men de speglar helt klart ett missnöje från spelets community. Saker som klagas på är dålig prestanda även på bra datorer, fuskare i multiplayer och DLC (kartpaket till multiplayer). Men det kan vara klokt att verifiera uppgifterna på annat håll.

Skulle aldrig stödja detta då man ägde och spelade originalet som var hästlängder bättre. I detta har man tagit bort allt vad heter dedikerade servrar, mod-tools och infört match-making, precis det som vid skarven Cod4 vs MW2 dödade hela pc-communityn... 29/07 "Activision har inte lyssnat på det örat. Förrän nu" Mer troligt att dem har lyssnat men inte brytt sig då dem vet att det är ett prisat spel och kan tjäna mer pengar på att sälja det som paket. För att sedan släppa det igen och tjäna mer pengar! Såg... 29/07 @Shogunshaman: Call of Duty är alltid dyrt. Blev less på att Black Ops aldrig fick ett rimligt pris efter 6 år på min önskelista på Steam, så jag köpte det på en tredjeparts sida.. 28/07 Det ante mig. Kunde de inte sagt det direkt!? Jag förbokade Infinite Warfare, såklart, och har spelat MW remastered kampanjen. Det var väl snyggt och bra, men jag såg tyvärr ingen större skillnad från originalet. Har inte testat multiplayer, än. 28/07 Bra spel men helvete vad dyrt! Diggade verkligen originalet men aldrig att jag skulle slänga 40 euro på det :S 28/07 Ja det ska fortfarande vara ostabilt och dåligt optimerat, fps låst till 90.. ingen server browser eller dedikerade servrar till PC... bortsett från det, ett bra spel. Fungerar suveränt till PS4/Xbone, men det är väl som vanligt, det är där dom lägger... 28/07 Helt för dyrt och tramsigt att kartor som följde med originalet måste köpas seperat. Synd, ett mycket bra spel - men vi som redan har alla spelen borde fått den gratis ;) 28/07
Skicka en rättelse