Dicetolkningen av första världskriget når nya höjder.

Vi tröttnar aldrig på att leka krig, en tes som på nytt understryks i EA:s senaste finansrapport. Vid senaste kvartalets slut hade 21 miljoner spelat Battlefield 1, en ökning på två miljoner från månaden innan. Siffran lär knappast ta skada av In the Name of the Tsar som släpps i september.

Battlefield 1 släpptes i fjol och "hooken" var att Dice backande bandet till WW1 för 100 år sedan. Vår mesta Battlefield-konnässör Calle berömde detta "nygamla" fokus. Men realistiskt? Nä.

Samtidigt är Battlefield 1 långt ifrån realistiskt – begrav den tanken en gång för alla. Miljöer, vapen och fordon är hämtade från verkligheten men de har plockats ner (i molekyler!) och sedan byggts upp igen som underhållning, inte historielektioner.

Dom timmarna jag spelade tyckte jag var helt okej. Föredrar fortfarande BF3 och det beror främst på designen/upplägget av banorna. Tja för det första så slutade SLI fungera. Eller ja det fungerade men med väldigt dålig prestanda och massa grafikbuggar.... 09/08 Vad hände i den patchen? Jag har inte spelat på rätt länge, tröttnade fort på charge-instakill, pickup-heroes, hästgubbarna och flygplanen :) IMO så hör de inte hemma i battlefield riktigt.... För övrigt var det ganska kul tycker jag. 01/08 Jag har inte spelat sedan oktoberpatchen förstörde hela spelet för mig. Men det kommer antagligen bli mer spelat på sikt. 31/07 Har bara testat alphan och gillade det grafiskt men gameplay mässigt var det bara ducka från snipers och fordonen kändes tråkiga även om hästarna var en fin grej och tåget. Kör Battlefield 4 fortfarande sporadiskt varannan vecka, conquest large och ibla... 31/07 Började för ett tag sen så för mig är det ganska "nytt" fortfarande, men blev tvungen att köpa premium för man lessnade på standard innehållet ganska snabbt. Svårt spel dock och lite för snipervänligt, kan inte minnas att BF3 var så här, 31/07 Man spelar det då och då, väntar tills season pack eller vad det heter åker ner ett par hundringar på någon rea så man känner det är värt att kasta pengarna på det. Då lir det bli att man nöter spelet mer förmodligen. 31/07 Hardcore, den nya policyn på hyr serverar (bort med procon osv.), och som PC spelare brist från start och fortsättningsvis något vettigt anti-fusk. Sedan kan man väl förstås fylla på med DLC stuket, iofs. så försökte man väl få upp spelarbasen med att... 30/07 Hardcore var helt sämst implementerat när det kom och fick mig att tappa suget på spelet, nu har man inga kompisar som spelar det längre så blir nog inte att ta upp förrns alla kartor kommer till en billig peng i framtiden. 30/07 @Sebastian V: Jag vill så gärna hoppas att CoD WW2 håller måttet. Tillbaka det det som gjorde serien så bra. 30/07 Folk börjar bli gamla och gnälliga. :) 30/07
Skicka en rättelse