Fem år efter ursprungsreleasen avtäcks nästa äventyr i Tyria.

Klockan 18:00 imorgon avtäcks till sist nästa expansion till Guild Wars 2. Vart den kommer ta oss och vad den kommer ge oss vet vi inte, men du kan följa festen på Youtube, Twitch eller Facebook. När Guild Wars 2 släpptes för fem år sedan fick det högsta möjliga betyg på FZ.

Att ge Guild Wars 2 ett lägre betyg än 5/5... Det går bara inte.

Det var samtidigt ett betyg som väckte debatt bland FZ-läsarna (fem av fem gör ibland det). För högt? Alldeles lagom? För lågt var i alla fall inte. Guild Wars 2 expanderade för första gången i och med Heart of Thorns hösten 2015. Även det fick höga betyg. Imorgon kväll får vi veta vart detta tredje stora kapitel av Guild Wars 2 tar vägen. Klockan 18:00 smäller det, som sagt.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Fan man känner sig så efter, trodde detta spelet var "dött" att ingen spelade det, trodde det om andra spel nyligen också men vad fel man kan ha. Är det dags för en comeback? Njaaa... 02/08 https://www.youtube.com/watch?v=KZM0bJeCL-I 01/08 Om det här ser bra ut så kommer det nog bli en comeback för min del. Spelade det mycket innan Heart of Thorns men köpte aldrig expansionen då jag spelade andra spel då. Då får man ju båda expansionerna för priset av ett. :) 01/08 Älskade spelet när det kom och spelade under lång tid. All achievement-zerging genom den rätt usla "Living Story", innan första expansionen, tog till slut kål på min spelglädje. Har försökt komma tillbaka flera gånger, men kommer aldrig längre än att... 31/07 Ett spel som jag verkligen borde spela mer. 31/07 hur man än försöker så fastnar jag aldrig vid gw2 men hoppar in ibland orkar köra nån timma sen ruttnar man igen :) Men kul att folk gillar det :) 31/07 Ja. Enligt mig ett av de bästa MMORPG-spelen som finns just nu. 31/07 Sluta spela de ganska snabbt... men kom tillbaka för typ en månad sedan... har blivit jätte bra. Så himla mycket att göra. Visst jag saknar en del från ettan men tvåan är fortfarande riktigt bra. Och ja... där är jätte mycket folk som fortfarande spelar... 31/07 Har närmare 4k timmar i gw2 och mestadels av den tiden är i WvW haha men blir spännande att se vad som presenteras https://dviw3bl0enbyw.cloudfront.net/uploads/forum_attachment/file/184352/tumblr_nb0zv4zK9R1s32a4po1_400.gif 31/07 ganska stabil spelarbas å brukar inte vara något problem med folk för meta events för det mesta. 31/07
Skicka en rättelse