Tog skaparen 1200 timmar att få ihop allt.

I modväg har GTA 5 det mest att erbjuda. Allt ifrån att åka till månen att döda Xenomorphs till en fullt fungerande Crysis nanosuit. Det finns även en hel del moddar som gör det nästan fyra år – eller två år på PC – gamla spelet vackrare. Ingen har däremot riktigt nått upp till den här nivån som Razeds senaste projekt "NaturalVision Remastered".

Skaparen Razed säger att han ska ha tittat på över 40 timmar av film från södra Kalifornien för att få all ljussättningen, färgerna och vädret att bli så realistiskt som möjligt. Allt som allt ska projektet ha tagit honom runt 1200 timmar under en sex månaders period att utföra. Ett minst sagt imponerade arbete.

Här nedan kan du se en video från projektet. Dock ska den ha filmats när modden fortfarande var under utveckling, slutresultatet ska därför se ännu bättre ut.

Du kan läsa om hur du laddar ned modden här.

Jävlar vad folk verkar vara intresserad av att lägga massor med tid på att göra ett spel som redan är väldigt snyggt lite snyggare. Ni skrev om en nästan identisk mod till GTAV för typ ett halvår sen som jag hämtade ner. När jag startade spelet så var... 03/08 Någon som fått det att fungera? Efter att ha följt instruktionerna och installerat moden samt några andra som rekommenderas, så krashar launchern. 03/08 Riktigt snyggt! Synd att jag inte får tillbaka mitt konto från RS så jag får testa lite :( vet inte hur många gånger jag tryckt på retrieve password utan mail, eller maila dem angående problemet. 02/08 VR på det så kan man ta tjänstledigt ett år. :-) Hade nog lämnat bromsspår i kallingarna om jag körde motorcykel i spelet med VR i och för sig, men det hade det varit värt. 02/08 När i syndernas tid ska OpenIV aktivera/lägga till funktionen så man kan enkelt installera vehicle mods så man kan bränna runt med Golf II, Volvos och liknande? Vet att det går att göra manuellt men det är skitjobbigt, plus att det är stor risk att fuck... 02/08 Verkligen synd att man inte ens kan ha grafiska moddar i multiplayer, och är inte så sugen på att köra singleplayer... Men väldigt snyggt gjort! 02/08 Ser onekligen bra ut, synd att man inte riktigt har pengarna att spendera på en dator som skulle kunna köra modden ordentligt, och synd att det (antar jag??) inte fungerar i MP 02/08 Inte bara modden ser grym ut men även trailen var av bästa kvalité. 02/08 Kan ju inte bli mer lagom. Har blivit sugen på att dra igenom GTA igen. 02/08 Lätt värt att donera till killen, vilket hästjobb! 02/08
Skicka en rättelse