Allt du behöver är en 3d-printer och ett sugrör.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild är inte ett spel du drar igenom på några timmar och med sommarens släpp av Splatoon 2 kan vi gissa att många tillbringar många timmar med sin Nintendo Switch varje kväll. Och trots att temperaturerna har varit ganska så otillfredsställande för soldyrkare kan det komma att bli väldigt varmt under sena augustikvällar. Då är det viktigt att säkra vätskebalansen under långa spelsessioner.

Vi uppmuntrar såklart kortare pauser då och då men om du är inne i ett särskilt bra flow kan det vara svårt att slita sig. Därför blev vi lite förälskade i denna lösning som bara kräver en 3d-skrivare (och ett sugrör). Det känns också som att detta är den första generationen Nintendo-konsoler där du kan tillgodose behovet av plastiga tillbehör på egen hand. Alltifrån köttigare kontrollgrepp till snygga Switch-hållare går att hitta på Thingiverse.

Zelda-fans kan till exempel förvandla sin konsol till en "sheikah plate" eller så blir du den smått obehagliga spelkamraten som gör om dina joy-cons till två knivar.

Skicka en rättelse