"Äntligen"!? Vi kommer ju dö ännu mer nu...

Nu har Bluehole uppdaterat servrarna för Playerunknown's Battlegrounds med det efterlängtade spelläget där alla tvingas använda förstapersonsvyn. Många har efterfrågat detta sedan spelet släpptes men ärligt är vi (läs jag, eftersom alla andra PUGB-spelare på kontoret har semester) smått nervösa inför detta. Om det tidigare har varit svårt att avgöra varifrån vissa dödliga skott kommer lär det bli smått omöjligt nu.

Vi (det vill säga jag, om jag inte får förstärkning från er) ska dock göra ett tappert försök under dagens lunchstream. Intresserade vapenbröder skickar ett pm till mig.

Nu finns det ju dock en ganska tydlig tendens i flertalet av dina inlägg att bara spy galla för gnällandets skull, som det framgår. Ett ganska tradigt sätt att berika internetz på, ofta kallat trollande. 05/08 Så de började med detta redan i Early Access. Ser inte det som nån stor nyhet. Vad jag vet så är det fortfarande bara kosmetiska prylar man kan köpa. Men rätta mig gärna om jag har fel. "PlayerUnknown" är alltså Brendan Greene's spelar-nick, så han kan... 04/08 Nu kommer jag aldrig spela det här spelet men jag stör mig på att "Playerunknown" inte är särskrivet varje gång jag ser någon nyhet om spelet. Det är väl ändå 2 ord? "Player unknown" borde väl vara det enda korrekta? :) 04/08 Vore mer intressant om ni skrev om nyheter som att utvecklarna gång på gång ljuger för sina spelare eller stora nyheter som till och med får personer som Totalbiscuit att dra sig in i diskussionen om hur utvecklarna fjäskar för streamers. Hur kommer det... 04/08 Grymt mkt roligare med bara first person. Vann chicken dinner med Duo nyss. Mycket mer taktiskt. 03/08 Sablar vad first person view gjorde mig illamående när jag försökte kolla lite. Gick bättre förut i third person. 03/08 @Kleptoman: snyft snyft 03/08 @sp0de: Bara för att jag skriver som jag verkligen tycker betyder det inte att jag "trollar". Finns faktiskt andra spel än PUBG. 03/08 Welp. Point still stand though. 03/08 LOL att jag föll för detta, kolla in Herr Kleptomans inlägg på forumet så inser ni snart att han trollar hejvilt då han kan :) 10 poäng @Kleptoman 03/08
Skicka en rättelse