Smiska lår är tydligen en grej du kan göra.

Nintendo är i överlag ett väldigt barnvänligt spelföretag och är rätt restriktiva när det kommer till våld och sex. Med detta sagt annonserades Senran Kagura under Nintendo Direct så tidigt som i april med en rätt så underlig trailer innehållandes pudding och vattenballonger – oklart vad dessa ska symbolisera.

Så sent som i tisdags fick vi även se gameplay till spelet. Under en presskonferens ser vi skaparen till spelet, Kenichiro Takaki, bredvid en levande kvinna hållandes i Joy-Con kontrollerna medan han piskar en animekaraktär på låren. I nästa ögonblick… eller ja, se för er själva.

Shinobi Refure: Senran Kagura kommer släppas någon gång i Japan detta år och förhoppningsvis aldrig någon annanstans.

Vansinnet börjar 33:54 och 44:56

Källa: Kotaku

@toern: jag kan nog ta att hålla med i det du säger. Samhället kan bli mer jämställt även i Sverige. Du pratar om presentationen, nja den är väl inte mycket för världen, men vill inte att den ska förbjudas eller censureras för att spelet är fånigt / har... 05/08 Har inget problem med nakenhet i spel (eller våld) men kan tycka att presentationen i sig var väldigt dålig. Vare sig det handlar om att gå igenom att smiska lår eller hur ett svärd klyver halsar på olika sätt (enbart för att visa upp det utan sammanhan... 05/08 Att hugga halsen av en förbrytare med ett stort tvåhandssvärd och sen se hur det sprutar blod är okej, men tecknade tjejer med skumpande bröst borde inte få säljas i US/EU? :) Skönt att de är så få personer som vill censurera / förbjuda Game of Thrones.... 05/08 @marcus8958: Nu kan jag bara svara utifrån mitt perspektiv. Men det är ganska klart fall av objektifiering. 05/08 Tyvärr känner vissa att man måste stödja den här formen av "underhållning". Känns skönt att veta att ni som är skribenter har vett. Därför fortsätter jag läsa på FZ. 05/08 @marcus8958: Känns som vi inte kommer längre i den här diskussionen. Jag skrev precis att det var min åsikt, inte att jag aktivt jagar de individer som tänker köpa detta spel och binda fast dem. 04/08 Borde inte du då rösta med plånboken och låta bli att köpa spelet medans tycka det är helt ok att det finns personer som inte delar din åsikt och vill ha spelet få möjlighet att köpa det? Bara för att någon inte delar din åsikt borde dom inte begränsas... 04/08 Jag håller med. Det är precis så. Feminister älskar att hitta på nya begrepp och teorier som tillhör den feministiska åsiktskorridorn. Men, användandet av feministiska begrepp både rättfärdigar för och accepterar den världsbild som tredjevåg feminism... 04/08 Anser att det är sexistiskt, vilket bör kategoriseras som en åsikt. Det betyder inte att jag är kränkt. Det är bara ett ställningstagande. Alla andra är helt fria att tycka vad de vill. Är bara väldigt trött på ordet i sig, känns som det har förlorat... 04/08 @AplAy: Om det är Swtich-exklusivt, antagligen. Nintendo är nog tillräckligt tveksamma inför att förknippa varumärket med detta redan. En snabb sökning på Steam visar dock att andra delar av serien redan finns att köpa och tycks ha gått under radarn för... 04/08
Skicka en rättelse