Trots kritik – foliehatten var berättigad!

En kan enbart fascineras över hur vissa människor tycks kunna engagera sig. I vissa fall är det högst imponerande och i andra fall: inte så mycket. Ett av de senare exemplen kommer efter att Hearthstone-streamern Octavian “Kripparrian” Morosan under månaders tid har terroriserats av så kallade ”stream snipers”. Alltså personer som spelar mot en samtidigt som de tittar på ens stream.

Upptäckten gjordes efter att Kripparrian la till en av medlemmarna och kunde därigenom se dennes vänlista av otaliga profiler med namn såsom ”sniper022” och ”sniper023”. Därefter har även några av hans tittare lyckats nästla sin in i den här sekten bestående av ett dussintal individer.

Kripparrian har tidigare haft svårt att bevisa att han förföljs av dessa personer. Många har kritiserat att han försöker skylla ifrån sig när han förlorar. För att då försöka bli av med dessa snipers lägger han därför till delay på sin streams och byter namn på Blizzardappen. När detta inte funkat har han rensat i sin vänlista.

För tillfället har han och sina följare lyckats driva bort dem. Men de är kvar där ute och det finns en stor chans att de återvänder.

Tråkigt när folk ska sabotera/förstöra. 07/08 han och hans* följare :) 06/08 Aj då, sök ett jobb istället då och lägg ner Heartstone. 06/08 En liten tröst kanske är att hans liv förmodligen är, eller det är i alla fall hans upplevelse, riktigt skit. Och så länge han försöker projicera sin skit på andra människor så kommer han inte komma längre utan bara fastna hårdare i den mentala sumpmark... 05/08 Om det är det sjukaste du varit med om har du levt ett väldigt händelselöst liv. 05/08 Pillanäs-strimmer 05/08 Ja de verkar vara mycket om Stream sniping nu. Min kommentar är mer generell om steam sniping. Läste också om en kille som blev bannad i PUBG på grund av stream sniping vilket jag tycker PUBG har ingen rätt att lägga sig i. Jag tycker Blizzard uttryckte... 05/08 Antar att du inte kollade på videon? Kripp säger själv att han förstår att folk kommer att snipa till och från, men detta är på en helt annan nivå. 05/08 Förstår inte vad det är så himla kul med att förstöra för en person. Speciellt inte när folk hänger på hans Twitch tack vare att han är en duktig spelare och hans tittare får se honom få stryk oftare och oftare eftersom det finns individer som "stackar"... 05/08 Precis så är det. Välj valfri streamer som är populär på Twitch, så är det stream snipers som kommer att dyka upp med jämna mellanrum. Vissa är mer ihärdiga än andra. Quin69 (https://www.twitch.tv/quin69/videos/all) kan inte levela i WoW utan att samma... 04/08
Skicka en rättelse