Toxjq och Fazz drar till Texas för att pricka rails och mörsa raketer.

Häromdagen bjöd vi på en finalduell mellan Rapha och gellehsak i Quake Champions men missade helt att även två svenskar gått vidare från de regionala kvalen till slutspelet på Quakecon, Pelle "Fazz" Söderman och Johan "Toxjq" Quick. När 32 spelare återstod i kvalen fanns det faktiskt tre svenska namn kvar i turneringen men när Toxjq mötte Sebastian "Spart1e" Siira i sextondelsfinalen kunde bara en gå vidare. I väntan på att kvarsfinalerna drar igång på plats i Texas i slutet av augusti kan vi titta på när de två svenskarna duellerade mot varandra.

*Uppdatering: Tydligen åkte Toxjq ur duellturneringen men båda kommer att synas genom laget Sacrifice när lagmatcherna drar igång. Tack @pecman för rättningen.

Tyvärr är inte kvalitén den bästa, hojta om ni stöter på matchen med några fler pixlar. Om du vill följa turneringen kan du hitta brackets och liknande på ESL och matcherna livestreamas på Twitch men deras arkiv verkar lagga en smula men du verkar hitta de flesta matcher i efterhand här.

  1. Se Quake-legenden Rapha spela final i Quake Champions

  2. John Romero avslöjar: Därför var spelaren långsammare i Quake än i Doom

  3. Australiensare kvalificerar sig till amerikansk Quake Champions-final trots skyhög ping

Skicka en rättelse