Mycket har hänt sedan lanseringen på Early Access.

Om mindre än en vecka lanseras Conan Exiles första expansion, The Frozen North, och Funcom säger att det markerar "Fas 2" i spelets Early Access-resa. I en ny video förklarar de hur mycket de adderat under de senaste sex månaderna och vad de har planerat den kommande tiden, inför den skarpa lanseringen i början av nästa år.

De har bland annat gjort byggandet billigare så att du lättare ska kunna bygga upp häftiga baser. Bli inte för fäst vid dem dock då man också introducerat blidor, en sorts katapulter som använder hängande motvikter för att slunga iväg skrot extra långt.

Om underrubriken "bigger & better" även gäller spelets karaktärsverktyg förtäljer inte videon.

Du kan ju agera rövare och ta andra spelares grejor men det förutsätter ju att du antingen lyckas slå ihjäl dem eller ta dig in i deras fästningar. Det är dock inte jättemycket poäng att spela så dock eftersom grejerna du snor huvudsakligen är resurser... 11/08 Blev sugen på att kolla in detta igen. Vi var ett gäng som körde på en egen server och fokuserade mest på att bygga och försöka få alla bra grejer. Nu verkar det finnas enormt mycket mer, kanske ska testa PvP :) Får se vad fritiden tillåter. 11/08 @Spectral: Du kanske kan vara den lokala byfånen som jag förövrigt var i Reign of Kings. Alla tyckte det var skoj att släpa runt mig med repet runt fotanklarna..... :=) 10/08 Eftersom spelet i grunden bygger på att du ska samla, utforska, bygga och tillverka saker så är det lite svårt att säga vad du kan göra. Bygger du inte saker som är nödvändiga kommer du springa runt naken och slå på folk med knytnävarna och då kommer... 10/08 @Spectral: Helikoptern och slå folk på käften typ. Så har jag förstått det, vet inte om det stämmer. 10/08 För en som är ointresserad av att bygga saker, vad kan man då göra i spelet? 10/08 Fortfarande inget fokus på att fixa byggandet dock, trist. Snapping-systemet är fortfarande extremt buggigt. Ibland kan du inte placera byggstenar där de uppenbart borde passa, ofta så flimrar stenarna mellan 3-4 olika positioner och man får leta rätt... 10/08 Älskar Conan Exiles och hela Conan Universet 10/08 Fastställt: Snoppar i spel är fortfarande kul! 10/08 Är faktiskt sjukt taggad inför "Fas 2", skönt att göra en liten comeback :) 10/08
Skicka en rättelse