Äntligen.

Fallout 4 apokalyptiska värld öppnade valvportarna 26:e september 2015. Det är nästan två år sedan med den senaste expansionen, Nuka-World, som kom ut 30 augusti förra året.

Som vanligt kommer GOTY-edition vara utrustad med samtliga expansioner, patcher plus en högresolutions-uppdatering. För dig som bor i Nordamerika kommer du även kunna beställa deras Pip-Boy Edition som också gick att beställa när spelet lanserades. Dock utan kapseln, meddelar utvecklarna på Twitter.

Spelet utan Pip-Boy kommer kosta runt 500 kronor och släpps 26:e september i digitala och fysiska exemplar. Med Pip-Boy får du räkna med att hosta upp cirka 800 kronor, plus frakt. Men med tanke på att de inte släpps i Europa stiger nog priset trefaldigt på Ebay.

@cute_ninja: Var en lunch låda man fick med i collectors utgåvan till Fallout 3, du kanske tänker på när Fallout 4 först släpptes. Då fick man också denna pip boy ifall man skaffade CE 12/08 Har inte provat någon av dialogmoddarna. Men det måste väl vara en lite klen tröst eftersom man fortfarande typ inte kan hamna i klistret i någon dialog, inget "dumt" man säger har någon betydelse osv. Och hur blir det med ens karaktär, blir det ingen... 11/08 @Evilof: var fixat redan förra året när jag köpte det. Finns en mod så du får dialogval i liststuk med fullständiga meningar 11/08 @Walter S.A. Iego: För en gångs skull kommer jag inte köpa någon expansion till detta, med tanke på hur dåligt grundspelet var. 11/08 @Evilof: jo det finns mods som fixar det du efterfrågar. Sök på nexusmods. Har själv nyss börjat med fallout 4 och har installerat den modden plus ett flertal andra. 11/08 "högresolutions-uppdatering" - resolut resolution, jag tror det blivit svengelskt överslag. 11/08 Haha, tröttnade typiskt precis på att vänta på en GOTY. :) Slog till på Fallout 4 för 129 + Season Pass för 249 separat på CDON's sommarrea digitalt härom veckan, summa 378:-, eftersom det var billigare än på Steamrean i somras (då priserna låg på 14,99... 11/08 Bättre sent än aldrig, dock saftigt med 500:- Blir vänta på Steamrea alt. G2A 11/08 Samma här, och jag har inväntat ett bra pris på Season Pass. 10/08 Nån som har koll på på spelet och/eller moddarna? Jag har hört mycket skit om dialogerna (aka att man inte kan välja vilken mening, utan bara "Threatening" "Nice" "Snarky" etc. Är det fixat nu via mods? Eller är dialogerna fortfarande lite meh. 10/08
Skicka en rättelse