Och man kan räkna fragsen.

Blizzard har sedan lanseringen av Overwatch sagt nej till att introducera klassisk dödsmatch i spelet, de har helt enkelt velat fokusera på lagstrider med särskilda mål. De har inte ens redovisat hur många frags varje enskild spelare fått. Sedan de la till arkadläget har de dock kunnat experimentera med nya typer av spellägen och de har äntligen kommit fram till att deathmatch kan vara ganska roligt med deras flora av hjältar.

Inom kort kommer de därför att introducera både FFA- och TDM-lägen och i det förstnämnda är det åtta spelare som slåss fritt mot varandra i kampen om att komma till 20 frags. Det räcker dock att komma bland de fyra bästa för att din runda ska räknas som en vinst i arkaden (så att du kan kassera in dina veckovisa loot-lådor). Lagläget blir av förklarliga skäl mer samarbetsfokuserat, till exempel tar Mercy tillbaka frags om hon lyckas återuppliva sina fallna kamrater.

Blizzard har modifierat en rad av de redan existerande banorna för att dessa spellägen ska fungera på ett bra sätt men även skapat en helt ny arena, baserad på en fransk herrgård. Om du inte kan hålla dig till den officiella lanseringen är det bara att besöka testservrarna som redan rullat igång med dessa nyheter.

Skicka en rättelse