Tur, för vi överlever sällan i Battlegrounds.

Playerunknown, som egentligen heter Brendan Greene, har verkligen gjort succé med sin tolkning av Battle Royale-genren. Battlegrounds är just den näst mest spelade titeln på Steam efter att ha passerat Counter-Strike: Global Offensive för några dagar sedan. Greene verkar dock sugen att ge sig på ett överlevnadsspel framöver.

I en intervju i septembernumret av Gameinformer berättar Greene att han älskar Dayz men att han har en egen idé på överlevnadsgenren. Att han vill göra ett spel han själv gillar, varför han började med just Battle Royale. Han säger sig heller inte känna någon press inför nästa titel, just för att Battlegrounds blivit en sådan succé.

Han försäkrar också att spelare av Battlegrounds inte behöver vara oroliga för att han och hans kollegor ska överge det i samma sekund som fullversionen lanseras. Han ser det som en tjänst, något de kommer att återvända till och förbättra under fem till tio år.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
@Fr0gg0.: Ja de använder Unreal Engine. När Dayz började så hade de ARMA motorn, som de sedan har gjort om en hel del. Men de hade en motor klar när de började, även om den motorn kanske inte riktigt håller måttet för ambitionen för spelet. 13/08 Hoppas det inte blir ett openworld- zombie-multiplayer-survival-crafting spel. Känner att jag fått tillräckligt av just dessa spel 11/08 Ha i tankarna att Battlegrounds använder någon annans färdiga motor redan. 11/08 När det gäller fientliga tonårspojkar från ryssland med dålig engelska så är det väl närmast att anse som en naturkraft i spelvärlden. :P 11/08 @Devan: Det finns tillgängligt på Custom game. 11/08 Vad händer med de utlovade zombies som skulle komma till detta spelet? har alla glömt det eller vafalls? 11/08 Om de blir klar med Battlegrounds I år eller tidigt nästa år, så tror jag nästan att de kommer hinna bli klara med nästa project före Dayz-teamet xD 11/08 Sålänge det är överlevnad mot naturens krafter(etc) och inte mot fientliga tonårspojkar från ryssland med dålig engelska. Det får gärna stanna i Battlegrounds där det hör hemma(och är kul!). 11/08 Låter intressant, men vill gärna se PUBG färdigt först och måste säga att det har blivit betydligt stabilare både fps och server senaste tiden. Visst varit något litet problem vid senaste stora uppdatering men annars väldigt bra tycker jag. 11/08 Han har ju inte börjat på det nya ännu.. Det är dessutom helt normalt att börja tänka på vad man ska göra härnäst innan man är färdig med sitt nuvarande projekt. 11/08
Skicka en rättelse