Surt sa räven.

Releasen av det retrodoftande Sonic Mania till pc skjuts fram två veckor, från den 15 augusti till den 29 augusti. Beskedet kommer från en officiell livestream bara några dagar innan det ursprungliga släppdatumet. Surt för den som redan längtat länge efter Sonics återvändo till 2D-rötterna, men förhandsbokare får åtminstone första Sonic the Hedhehog som plåster på såren.

Sonic Mania är fortfarande beräknat att släppas till Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch den 15 augusti. Nedanför kan du kolla in öppningssekvensen från spelet som efter en tidig läcka även släpptes på Segas officiella Youtube-kanal, några dagar innan uttänkt datum.

Skicka en rättelse
Kul! Ser fram emot detta. 2DFTW. :) 14/08 Ok. Tack för svaren. Växte också upp med NES "8-Bit" och älskade Super Mario Bros 1-3 men särskilt 2an. Grym musik i det spelet har jag för mig också. Zelda lirade jag inte nå mycket på NES tiden. Fastnade aldrig i RPG spelen förrän The Witcher 3 kom... 13/08 Fastnade inte alls för Super Mario 64 och Ocarina of Time ogillade jag rent av. Favoriterna bland Mario och Zeldaspelen är The Legend of Zelda och Super Mario Bros 2. Det kanske är för att jag växte upp med dom klassiska spelen i 2D. 13/08 Jaså. Ser du inte fram emot spel som Super Mario Odyssey.? Vad tyckte du om Super Mario 64 och Mario Sunshine.? Zelda: Ocarina of Time.? Tycker du bättre om de tidigare 2d versionerna.? Nyfiken hur du tycker. Ha det bra. 13/08 Ja, precis. Såg inte den i artikeln tidigare, men kanske missade det på grund av feber. 13/08 Är väl ganska uppenbart att dom är ute efter sales till konsolerna först, då man är rädd för piraterna...... sen fick dom en hel del förköp till PC. Men, så 3 dagar innan release så skjuter man fram datumet 2 veckor..... 13/08 Real reason: https://m.youtube.com/watch?v=iLS-5gnXE_8 12/08 @Puscifer: du menar den dom länkat i artikeln? 12/08 Samma här. Har till och med köpt spelets soundtrack på vinyl - så mycket ser jag fram emot detta. Kan också passa på att länka öppningssekvensen för Sonic Mania som släpptes häromdagen: https://www.youtube.com/watch?v=zA9zwpMj_8A 12/08 Räven? Vad säger Igelkotten i fråga? 12/08