Innan nya priset träder i kraft kan du fynda – men skynda!

Om du inte legat under en sten (alternativt en badboll – det har ju ändå varit sommar) har Sonys prisökning av Playstation Plus knappast gått dig förbi. Från och med den 31 augusti kommer exempelvis en månad kosta 75 kronor (snarare än 65) och ett år kosta 575 (snarare än 480).

De nya prislapparna togs föga förvånande inte emot med klang och jubel. Nu verkar det emellertid som om Sony är redo att erbjuda spelarna ett plåster på såren. Fram till den 29 augusti kan vi köpa 15 månader PS Plus-prenumeration för 480 kronor. Med andra ord: köp tolv månader, få tre på köpet. Detta kan av förklarliga skäl vara en god idé för PS Plus-trogna spelare.

@Makkapakka: dom får du gratis, plus 95 spänn så kan vi spela tillsammans! 21/08 /agree Att först betala för spelet, och sedan betala en gång till för att spela det online? Nooooo, den går vi inte på. Dina djupa fickor är en ständig källa till inspiration. Kan jag får köpa dina kläder? Jag måste vara precis som dig. 15/08 Höjer dom med 95:- per år?? Hur ska jag överleva det här tro? 15/08 Har haft Plus, men helt plötsligt såg jag att jag inte hade det längre. Lika bra det. Vill att tv-spel ska kännas avslappnat, inte som en ständigt pockande och plånboksurholkande process som till stor del äger rum i cyberrymden. Vill att det ska kunna... 15/08 Nej tack dom få spelen man vill köra online kör man på pc. Tänker inte stödja dessa utsugningsmetoder. På Playstation kör jag dom exklusiva och dom som inte kräver ps plus. 15/08 @blackbeatsblue: Ahh, grymt. Tror det var i maj jag betalade för ett år, så det blir kanon. Tack för svar. 😊 15/08 Finemang, fyndat och klart. Tackar för påminnelsen! 15/08 @Priapsi: Den gäller fortfarande, så om du köper en gång till så förlängs din prenumeration ytterligare. Jag tror min nuvarande slutar i början av 2018, så jag tänkte förlänga min nu. 14/08 Om man redan köpt för ett år framöver, behöver man komplettera den betalningen eller gäller den fortfarande? 14/08 Gött mos! Lika bra att fynda till tjejens och mitt eget ps4 på direkten! Tack sony! En knapp hundring är väll förövrigt inte mycket att gnälla över. //mannen myten legenden #enriktiggamerägerallakonsolerochpcochgillarallt 14/08
Skicka en rättelse