Så man slipper anmäla ett staket för medhjälp till mord.

Alla som har spelat Battlegrounds har någon gång fastnat i vad som ser ut som ett lågt staket men som i själva verket är en kallblodig medhjälpare till mord. Istället för ett graciöst hopp i säkerhet står du där och hamrar på mellanslagstangenten, samtidigt som en fiende förvandlar din rygg till en dålig cosplay av ketchupsmetad schweizerost.

Bluehole visade upp sin första lösning på detta kroppslogistiska problem redan för några månader sedan men en ny, till synes lite halvhemlig video visar hur arbetet fortskrider. När detta nya system implementeras kommer vi kunna slänga oss över staket, klättra upp och över murar samt mindre byggnader med lätthet.

Och det är det uttalandet som Brendan sedan officiellt backat på. Källa (https://www.fz.se/nyhet/273691-battlegrounds-forsenas-men-tros-fortfarande-slappas-i-ar) (finns länk vidare där till huvudkällan (http://steamcommunity.com/games/578080/announcemen... 16/08 Alltså, jag vet om banorna och allt det där redan. Vad jag menar, om du läser vad jag skriver, är att det går otroligt trögt för dom. Det här med att vaulta över saker och fönster samt dessa två nya banor har ju varit på tapeten i flera månader. Ren con... 16/08 Ja, varför skriva om ett av de mest populära spelen för tillfället? Lite som att DN/Aftonb. etc. skulle skriva om Per, 53, som suttit fast med foten i ett grävlinggryt i värmlandsskogarna hela helgen istället för att rapportera om Trumps återkommande... 16/08 Fuck early access 16/08 Ljudet är nog det sämsta jag hört, någonsin, i ett spel! 16/08 Är det inte lättare att bara scrolla förbi nyheten än att ge sig in och skriva en sur kommentar ? Försök förstå att detta är ett av de mest spelade spelen just nu, därav nyhetsflödet. 15/08 @fredo: Det går att crouch-hoppa ut genom fönster. Men det kan förenklas och jag hoppas det kommer framöver. 15/08 Kan ni snälla göra en separat sida för Battlegrounds eller kan jag filtrera bort det från nyheter? Börjar bli tröttsamt att se det varje dag. 15/08 Full realease är inte oktober längre, de har skjutit på det och planen är nu att släppa det innan slutet på sista kvartalet. Dvs december. Men det är en plan och inget löfte. Prestandamässigt blir det nog inte några stora förändringar. Det man hoppas... 15/08 Vill gärna kunna hoppa ut genom fönster också! Kul spel hursomhelst! Ser även fram emot lite nya maps. 15/08
Skicka en rättelse