Betan börjar näst-nästa vecka.

Destiny 2 betatestades på PS4 och Xbox One i juli, och den 29-31 augusti är det äntligen dags för luttrade pc-spelare att sätta tänderna i testversionen av Bungies skjut-fienden-i-skallen-100-gånger-shooter.

En ny trailer piskar upp stämningen inför den öppna pc-betan med lockrop som olåst framerate och 4K-upplösning för dig med dator nog. Också trailern är körbar i 4K, därtill i 60 fps.

Destiny 2 släpps till konsolerna den 6 september, och om pc-betan ger mersmak får du vänta till den 24 oktober på fullversionen.

Hur sugen är du på Destiny 2?

@Natrium: Då många trodde att D2 var en konsol-port så är det nog därför de går ut med det rätt hårt. De har de gjort sedan första PC-trailern kom. Detta bevisar att det är en dedikerad PC version och inte någon spegling från konsol versionen. 16/08 Ska bli grymt spännande att få testa på ett Destiny på PC för första gången :) 16/08 Längtar. Är man ett ARPG-fan som jag men samtidigt älskar FPS. Tror Destiny mättar mina behov med bra många timmar. Då jag inte ägt en Konsol på snart 12 år så har jag aldrig testat 1:an, så blir en helt ny erfarenhet för mig också, vilket bara gör det... 16/08 Hyfsad visuell dreggelfaktor. -cb99 16/08 Nu är det lite skillnad på Pre-order och Pre-purchase dock. Pre-purchase är ju skräp. Att boka i sin lokala butik som jag brukar göra är ju helt ofarligt. Så länge man gillar att handla där dvs :) 16/08 @Natrium: Det är ju det för konsolgamers ;) 16/08 som en lirare sa på youtube videon, det är alltid lika roligt när dom säger unlocked framerate som att det är något speciell feature 16/08 Får man lov att kalla det "Grind to win"? Har spelat D1 ganska mycket, men är skeptisk till alla ändringar. Spelet kommer säkert sälja enorma mängder oavsett vad gamers tycker. 16/08 Destiny 2 går att förköpa nu i battlenet klienten http://i.imgur.com/uPYEhqi.jpg 15/08 Det är ändå ett kul spel att lira med polare. Att det kommer på PC gör det bara bra för mig som inte klarar av att spela FPS på konsol. 15/08
Skicka en rättelse